DUVNJAK OTKRIO ŠTO SE ZBIVALO U SVLAČIONICI NA POLUVREMENU: / 'Rekli smo si to i u drugom djelu stigli do pobjede'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dule je napomenuo kako su hrvatski reprezentativci prekratko zajedno da bi bili u potpunosti uigrani

9.1.2020.
23:07
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je EURO 2020 pobjedom u austrijskom Grazu protiv Crne Gore s 27:21 u dvoboju 1. kola A skupine.

Hrvatska je u prvom poluvremenu pokazala puno slabosti, pogotovu u obrani, a uporni i grubi Crnogorci ipak su slomljeni početkom drugog dijela i serijom 9-3. Fenomenalno drugo poluvrijeme Hrvatska je dobila s 15-8 i izbrisala sve slabosti pokazane u prvom dijelu protiv reprezentacije koja na velikim natjecanjima ukupno ima samo jedan remi i bez ijedne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] CRNOGORCI SU POČELI TUĆI KAD SU VIDJELI DA IH HRVATSKA GAZI: /

Pogledajte brutalan start na Stepančiću

Image
[VIDEO] CRNOGORCI SU POČELI TUĆI KAD SU VIDJELI DA IH HRVATSKA GAZI: /

Pogledajte brutalan start na Stepančiću

Kod Hrvatske su najučinkovitiji bili Luka Cindrić sa šest golova, Marino Marić i Zlatko Horvat postigli su po 4, a Marin Šipić 3 gola, dok su Crnogorce predvodili Nemanja Grbović (6) i Vladan Lipovina (4).

'Još se tražimo'

Nakon utakmice je za RTL progovorio kapetan hrvatske reprezentacije Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo loše igrali, obrana je bila dobra, bili smo gusti, ali smo primili 3-4 glupa gola. Crna Gora igrala je pametno, poveli smo dva razlike, imali smo priliku i otići na tri, ali nismo se uspjeli odvojiti. U svlačionici smo rekli da moramo zaboraviti na prvi dio. Marin je bio odličan na golu, zabili smo lake golove i došli do pobjede", rekao je Duvnjak.

Dule je napomenuo kako su hrvatski reprezentativci prekratko zajedno da bi bili u potpunosti uigrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo tek pet-šest dana, ne da se uigravamo, ali se još uvijek trazimo. Drugo poluvrijeme je bilo odlično i moramo tako igrati ubuduće", rekao je Duvnjak pa zahvalio navijačima na podršci.

"Zahvaljujem se navijacima na dobroj atmosferi, kad smo gubili bili su nam vjetar u leđa, nadam se da će u velikom broju stići i na našu sljedeću utakmicu", zaključio je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo