Fali igrača /

Desetkovana reprezentacija: I Mihić je pozitivan, Ivano Balić navukao marker na treningu Kauboja

Nakon pozitivnih nalaza Mihića i Šušnje, Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je uskraćena s igračima na popodnevnom treningu...

14.1.2022.
20:05
VOYO logo

Službeni nalazi PCR testova na koronavirus otkrili su da je uz Leona Šušnje na koronavirus pozitivan i Lovro Mihić. Prvenstvo je za obojicu, najvjerojatnije, završeno, a u Szeged putuju Željko Musa i Valentino Ravnić.

Hrvatska je rukometna reprezentacija danas ujutro dobrovoljno uzela brze antigenske testove za koronavirus, a Šušnja je dobio pozitivan rezultat. Unatoč negativnom nalazu, Mihić je pokazivao simptome, a vrijedi istaknuti da je dvojac dijelio sobu u Szegedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba rukometaša osjećaju simptome kao što je malaksalost. Musa i Ravnić dobili su negativne nalaze na PCR testiranju u Zagreb i za očekivati je da će obojica uskoro stići u Mađarsku gdje će biti na raspolaganju izborniku Horvatu.

Balić navukao marker na treningu

Unatoč pozitivnim nalazima dvojice igrača, Hrvatska je danas po rasporedu odradila popodnevni trening u 17 sati i 30 minuta. Horvat je na raspolaganju imao 11 igrača, 3 vratara, a trenirao je i David Mandić koji je dobio suspenziju zbog plavog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na treningu je sudjelovao i legendarni hrvatski rukometaš i pomoćni trener reprezentacije, Ivano Balić. 42-godišnjak bio je prisiljen uskočiti reprezentaciji u teškoj situaciji, s obzirom na izostanke i ozljede.

Hrvatsku sutra u 20 sati i 30 minuta čeka okršaj protiv Srbije. Taj susret je, naravno, rasprodan već tjednima. Hrvatska mora ići po pobjedu za šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo