za saračevića nema dvojbe / 'Červar se mora vratiti na klupu Hrvatske, on je daleko ispred svih! O Vujoviću ne želim!'

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

HRS je objavio kako će novi izbornik reprezentacije biti pronađen u roku od mjesec dana, a Sarač se bez imalo dvojbi izjasnio o njemu najprihvatljivijoj opciji

2.2.2017.
20:45
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Zlatko Saračević nakon 20 se dana provedenih na RTL-u u ulozi stručnog sukomentatora svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj vratio svom stalnom poslu - na trenersko mjesto drugoligaša RK Dubrovnika. 

Image
nestašni crnogorac /

Oteo nam broncu i rastužio naciju, a sada i zbija šale na račun Kauboja: pogledajte Vujovićev vic o pobjedi nad Hrvatima

Image
nestašni crnogorac /

Oteo nam broncu i rastužio naciju, a sada i zbija šale na račun Kauboja: pogledajte Vujovićev vic o pobjedi nad Hrvatima

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan generacije koja je u Atlanti osvojila prvo olimpijsko zlato za Hrvatsku, za 24 sata je prokomentirao nastup Kauboja u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojiti četvrto mjesto na svijetu je uspjeh, bez daljnjeg, ulazak u polufinale SP-a je rezultat na koji se nema što reći. I to je, gledajući samo rezultat, bilo dobro. No, s druge strane, ove zadnje dvije utakmice sve su pokvarile, cijeli dojam i sve što se događalo do tad na turniru", opisao je Saračević nastup Hrvatske na svjetskom prvenstvu. 

Odmah po završetku utakmice protiv Slovenije u eteru je jasno rekao da 'za ovo netko mora odgovarati'. Na kraju je odgovarao izbornik Babić i njegov cijeli stručni stožer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi je logično. Očekivano i logično. Bih li napravio isto da sam u poziciji odlučivanja? Nasreću, nisam, ali ponovit ću da mi ova odluka logična. Pokazali smo svašta na ovom prvenstvu, da možemo igrati i jako dobro i katastrofalno, pa čak i da možemo igrati jako dobro i katastrofalno unutar jedne utakmice. No sve je to manje važno od ove posljednje dvije utakmice, koje smo morali dobiti. Da, morali! Kad vodiš šest razlike devet minuta prije kraja, jednostavno nema druge opcije nego dobiti utakmicu, kako god znaš", smatra Saračević.

HRS je objavio kako će novi izbornik reprezentacije biti pronađen u roku od mjesec dana, a Sarač se bez imalo dvojbi izjasnio o njemu najprihvatljivijoj opciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se mene pita, najbolja kombinacija koja može biti je Lino Červar! Gledajući sve ono što je napravio, sve ono što Lino predstavlja, ali i ono što nas čeka, Europsko prvenstvo u Hrvatskoj, on je daleko ispred svih. Jednostavno mora imati prednost, čak bih rekao da je situacija ovakva: dok Lino govori, svi ostali bi trebali šutjeti. Tako barem ja mislim", rekao je Saračević.

Uz Veselina Vujovića, koji je Hrvatskoj oteo broncu u susretu za treće mjesto, Saračević je radio u ulozi pomoćnika na klupi Zagreba. No, o njemu nije imao nikakvih komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O njemu ne želim ništa pričati. Baš tako napiši, ništa ne želim o njemu govoriti", kratko i jasno je zaključio Saračević za 24 sata. 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo