izgubio jednu od svojih uzdanica / Červar o strašnoj ozljedi Pavlovića: 'Ovo je tolika tragedija, peh i nepravda za njega'

Pavlović je jedan od većih rukometnih pehista, do sada je zbog raznih ozljeda propustio sva velika natjecanja u posljednje tri godine

28.11.2018.
19:22
VOYO logo

Teška ozljeda rukometnog reprezentativca Domagoja Pavlovića u sinoćnjoj kup utakmici njegova Melsungena protiv Kiela šokirala je hrvatske navijače.

Pavlović je nezgodno ušao u duel s Domagojem Duvnjakom i pri padu je slomio gležanj. Prekid je trajao 20 minuta, Pavlović je odmah dobio infuziju, a kasnije su ga iznijeli s terena. Čeka ga višemjesečna pauza, što znači i propušteno Svjetsko prvenstvo u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratio sam tu utakmicu i čim sam vidio da je prekinuta, alarmirao sam Dominikovića da mi traži informacije iz Njemačke jer je prvenstvo pred vratima. A on mi javlja zapet minuta da je nažalost riječ o Pavloviću. To je tragedija, to je takav peh i nepravda prema njemu koji je imao toliko ozljeda i izgubio toliko natjecanja", rekao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar.

Pavlović je jedan od većih rukometnih pehista, do sada je zbog raznih ozljeda propustio sva velika natjecanja u posljednje tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo