'znamo što nam je činiti' / Červar nije krio zadovoljstvo: 'Pokazali smo da je tim najbolji igrač! Čestitam igračima!'

'Ja sam samo dio predivne ekipe. Danas je bio moj dan, iskoristio sam to na najbolji mogući način', kazao je Marin Šipić

12.6.2019.
20:21
VOYO logo

Hrvatski rukometaši potvrdili su prvo mjesto u skupini 2. kvalifikacija za EURO pobijedivši u 5. kolu u Zugu Švicarsku s 33-28 (17-13).  

Hrvatska je vodila cijelu utakmicu u Švicarskoj i zasluženo došla do četvrte pobjede u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je EURO osigurala već prije, a u posljednjoj utakmici kvalifikacija 16. lipnja u Poreču dočekuju Belgiju. 

U izjavi za RTL nakon utakmice izbornik Lino Červar nije krio zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bilo majstorski"

"Oni su ovdje pobijedili Norvešku i Srbiju misleći da mogu i nas. Pokazali smo da imamo tim, čestitam igračima. Znamo što nam je činiti, pozivam navijače da počnu kupovati ulaznice za Graz. Pokazali smo da je tim najbolji igrač i ako postoji glad za pobjedom, onda se može. Pokazali smo što može sport. Potvrdili smo da nas ljudi vole jer je nama ipak važno da ostanemo skromni, da ne lebdimo", kazao je Červar našoj Ines Godi i dodao:

"Imamo širinu i pokazali su veličanstvenu igru. Pokazali su moderan rukomet. To su sve igrači gladni uspjeha. Hvala i publici, oni su predivni. Radujem se i Poreču", poručio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najbolji igrača na terenu, sjajni Marin Šipić je rekao:

"Malo smo krenuli u grču. Odigrali smo jako dobru utakmicu, igrali smo jako žestoko. Ovo je bilo majstorski. Hvala nevjerojatnim navijačima. Ja sam samo dio predivne ekipe. Danas je bio moj dan, to sam iskoristio na najbolji mogući način", rekao je Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo