Play ponuda

ČERVAR NAPRAVIO IZMJENU UOČI KLJUČNIH OBRAČUNA: / Izbornik uvrstio u momčad tajnog aduta za drugi krug

Image
Foto: AFP

Kauboji u 18 sati u Kölnu igraju s Brazilom.

20.1.2019.
10:45
AFP
Play ponuda

Uoči prve utakmice druge faze Svjetskog rukometnog prvenstva izbornik hrvatske odabrane vrste Lino Červar odlučio je napraviti izmjenu. Naime, momčadi je priključio lijevog vanjskog Ivana Sliškovića, dok se na tribine seli Krešimir Kozina. Ovaj pivot je u prvom krugu zabio je jedan gol Makedoniji, a protiv Bahreina ih je postigao tri. Njegov prostor za igru je bio dosta sužen s obzirom na dobre predstave Muse i Šipića.

Iznenadio bivšeg pomoćnika

Neuvrštavanje Sliškovića i davanje prednosti Damiru Bičaniću od početka turnira iznenadilo je bivšeg Červarovog pomoćnika i trenera Nexea Hrvoja Horvata. On je to nedavno prokomentirao u razgovoru za Sportklub.

shimmer fallback
shimmer fallback

“Nisam u stožeru pa ne znam što se točno događalo, ali Slišković igra vrlo dobro ove sezone i dojma sam da bi trebao biti u sastavu. Mislim da će nam protiv visokih i masivnih obrana Francuske i Njemačke trebati jedan visoki vanjski s odličnim udarcem i mogao bi Červar napraviti izmjenu prije drugog kruga”, kazao je.

Prije nekoliko dana, kao što je već objavljeno, Červar je napravio još jednu izmjenu. Mjesto među pričuvama zauzeo je Kristijan Bećiraj, dok je Njemačku napustio Halil Jaganjac.

Play ponuda
Play ponuda