ČERVAR NAPRAVIO IZMJENU UOČI KLJUČNIH OBRAČUNA: / Izbornik uvrstio u momčad tajnog aduta za drugi krug

Image
Foto: AFP

Kauboji u 18 sati u Kölnu igraju s Brazilom.

20.1.2019.
10:45
AFP
VOYO logo

Uoči prve utakmice druge faze Svjetskog rukometnog prvenstva izbornik hrvatske odabrane vrste Lino Červar odlučio je napraviti izmjenu. Naime, momčadi je priključio lijevog vanjskog Ivana Sliškovića, dok se na tribine seli Krešimir Kozina. Ovaj pivot je u prvom krugu zabio je jedan gol Makedoniji, a protiv Bahreina ih je postigao tri. Njegov prostor za igru je bio dosta sužen s obzirom na dobre predstave Muse i Šipića.

Iznenadio bivšeg pomoćnika

Neuvrštavanje Sliškovića i davanje prednosti Damiru Bičaniću od početka turnira iznenadilo je bivšeg Červarovog pomoćnika i trenera Nexea Hrvoja Horvata. On je to nedavno prokomentirao u razgovoru za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ivan Slišković Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

“Nisam u stožeru pa ne znam što se točno događalo, ali Slišković igra vrlo dobro ove sezone i dojma sam da bi trebao biti u sastavu. Mislim da će nam protiv visokih i masivnih obrana Francuske i Njemačke trebati jedan visoki vanjski s odličnim udarcem i mogao bi Červar napraviti izmjenu prije drugog kruga”, kazao je.

Prije nekoliko dana, kao što je već objavljeno, Červar je napravio još jednu izmjenu. Mjesto među pričuvama zauzeo je Kristijan Bećiraj, dok je Njemačku napustio Halil Jaganjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo