ČERVAR NAHVALIO KAUBOJE I OKRENUO SE SLJEDEĆEM PROTIVNIKU: / Izbornik identificirao ključnu stvar koja je donijela pobjedu

Image
Foto: AFP

Hrvatska je pobijedom otvorila svoj nastup na Svjetskom prvenstvu

11.1.2019.
20:10
AFP
VOYO logo

Hrvatska je sjajnom završnicom savladala Island i tako trijumfalno započela svoj put na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj. Najbolji igrač utakmice bio je Luka Stepančić, a nakon utakmice se medijima obratio izbornik Lino Červar

"Znali smo da će biti teško, znali smo da samo ako budemo mentalno jaki možemo pobijediti. Dečki su gubili ali su preokrenuli, njima najviše čestitam. Luka [Stepančić] je bio najbolji, drago mi je zbog njega. Trebali smo ga, on je to pokazao, ali ne bih umanjio niti zasluge ostalih", rekao je Červar za RTL televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pobijedio je karakter'

"Pokazali smo srce, želju i volju. Ovo je bio jak protivnik. Moramo ostati s nogama na tlu, razmišljati o sljedećem protivniku, idemo dalje", dodao je.

"Igrali smo brzi i dinamičan rukomet. Obrana nije bila čvrsta na početku, Island je lagano dolazio do gola, ali kada smo mi stisnuli zonu smo im pobjegli. Prema tome, ovo je karakter. Karakter je pobijedio", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo