Balić objavio što se mnogi ne usude ni pomisliti: 'U ovoj Hrvatskoj se sve zna!'

'Hrvatska je spremna za naslov!

25.1.2015.
16:19
VOYO logo

Legenda svjetskog rukometa SP prati kao komentator, daje intervjue i uživa u Dohi. Svoja razmišljanja o mogućnostima ove Hrvatske iznio je u razgovoru za Sportske novosti.

"Vidio sam dvije utakmice od kojih je jedna bila ona protiv Irana, tako da je teško dati neku konkretnu ocjenu. Ali ono što sam vidio bilo je dobro. Imali su ukupno pet utakmica da se uštimaju, svaku utakmicu igrali su sve bolje i bolje i mislim da su spremni za osminu finala. Ono što je dobro jest što ne primamo puno golova, a i tranzicija nam je odlična, pogotovo ona u dva pasa, to mi se stvarno sviđa. Čupić, Štrlek, Horvat i Ninčević trče odlično i to radimo jako dobro. Ostalo je svugdje falilo nešto malo, ali ne u smislu da su sad izvan forme pa se ne mogu naći, nego neke sitnice. Ali na kraju krajeva najvažnija je sad osmina finala", rekao je Ivano i dao analizu Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/3QT38TopYOY

"Oni jako osciliraju, malo igraju dobro, malo loše. S ovim trenerom su sigurno bolje taktički pripremljeni, Ribera je odličan trener i s njim iz godine u godinu jako napreduju, ali razlika u kvaliteti između nas i Brazila je jako velika. Naravno, treba shvatiti ovu utakmicu jako ozbiljno, kao i što su sve dosada i mislim da onda neće biti problema. Problem bi nam jedino mogla biti njihova duboka obrana, ali ako mi odigramo obranu kako treba i odradimo svoje kontre i polukontre, onda ako i budemo imali problema na postavljenu obranu, to neće biti presudno. Ionako se zna da su danas dobra obrana i trka formula za naslove, u današnje vrijeme teško je igrati 6 na 6".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je s puno optimizma odgovorio na pitanje koje mnogi izbjegavaju. Može li Hrvatska osvojiti SP?

"Ne znam hoće li ga osvojiti, ali Hrvatska je spremna za naslov. Igramo dosta dugo skupa, sve se zna u toj reprezentaciji, i tko treba biti glavni, tko pomagač, već jako dugo igraju skupa i spremni su za to. Ponavljam, ne znači da će ga osvojiti, ali po onome što sam ja sad vidio u Kataru, sigurno možemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLUFINALE - 30. siječnja (petak) Poljska - Katar Francuska - Španjolska

ZA POREDAK OD 5. DO 8. MJESTA - 30. siječnja (petak) Hrvatska - Njemačka Danska - Slovenija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA 3. MJESTO - 1. veljače (nedjelja) FINALE - 1. veljače

ODIGRANO:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČETVRTFINALE - 28. siječnja (srijeda) HRVATSKA - Poljska 22:24 Katar - Njemačka 26:24 Slovenija - Francuska 23:32 Španjolska - Danska 25:24

OSMINA FINALA: 25. siječnja (nedjelja): HRVATSKA - Brazil 26:25 (13:15) Slovenija - Makedonija 30-28 (16-15) Austrija - Katar 27-29 (14-13) Španjolska - Tunis 28-20 (18-9)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

26. siječnja (ponedjeljak): Egipat - Njemačka 16-23 (8-12) Švedska - Poljska 20-24 (11-10) Francuska - Argentina 33-20 (16-6) Island - Danska 25-30 (10-16)

Utakmice Hrvatske u skupini: 16. siječnja (petak): Hrvatska - Austrija 32:30 17. siječnja (subota): Hrvatska - Tunis 28:25 19. siječnja (ponedjeljak): Hrvatska - Iran 41:22 21. siječnja (srijeda): Hrvatska - Makedonija 29:26 23. siječnja (petak): Hrvatska - BiH 28:21

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo