KAUBOJI SE SPREMAJU ZA SP / Gojun otkrio zašto ga impresioniraju naši nogometaši i Zlatko Dalić: 'Nadam se da ćemo i mi biti takvi'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska muška seniorska reprezentacija se u Poreču priprema za Svjetsko prvenstvo, a uvertira nadolazećem natjecanju bit će Croatia Cup na kojem će uz domaćina Hrvatsku od 6. do 8. siječnja nastupiti Sjeverna Makedonija i Izrael

3.1.2023.
11:50
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Image
PRIMARNI CILJ /

Hrvatskoj četvrtfinale SP-a mora biti imperativ: Prijeti nam crni scenarij koji ne želimo ni zamišljati

Image
PRIMARNI CILJ /

Hrvatskoj četvrtfinale SP-a mora biti imperativ: Prijeti nam crni scenarij koji ne želimo ni zamišljati

Hrvatski reprezentativac Jakov Gojun ističe važnost ovakvih pripremnih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo što nam je činiti, prije svega da se dobro pripremimo ovih desetak dana, da ostanemo svi zdravi i da dočekamo prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Te utakmice uvijek dobro dođu da se isprobaju neke varijante. Trener će nas puno rotirati da vidi na koga će se moći osloniti i tko je spreman", kazao je Gojun, dodavši da je bitno da reprezentacija bude 'dobar tim'.

"Uvijek me impresioniraju naši nogometaši, otkad je došao Zlatko Dalić oni dišu kao jedan. Nadam se da ćemo i mi biti takvi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska prvu utakmicu igra u petak protiv Sjeverne Makedonije (20.15 sati) koja je također sudionik Svjetskog prvenstva.

"Sada smo dobili teškog, nezgodnog protivnika. Ali imamo vremena da se dobro spremimo, prve utakmice su vijek teške. Puno bi značilo da dobijemo tu prvu utakmicu, da dobijemo dobar vjetar u leđa za prvenstvo", kazao je Gojun na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon petka i otvaranja Croatia Cupa, u subotu igraju Sjeverna Makedonija i Izrael, a u nedjelju Hrvatska i Izrael. Sve se utakmice igraju u dvorani Žatika s početkom u 20.15 sati. Sve utakmice gledatelji mogu pratiti uz izravan prijenos na kanalu RTL2, uz komentatore Filipa Brkića i Antonija Vuksanovića te reporterku Ines Godu.

Svjetsko rukometno prvenstvo, koje se održava u Švedskoj i Poljskoj, počinje 11. siječnja, a završava 29. siječnja. Prvi nastup u Jankopingu Hrvatska ima protiv Egipta 13. siječnja (u 20.30 sati). Dva dana poslije na redu su Sjedinjene Američke Države te na kraju prve faze 17. siječnja Maroko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo