UTAKMICA ISTINE / Danski novinari bez podcjenjivanja: 'Hrvati su najopasniji kad su ranjeni, ali...'

Image

Na posljednjem Euru pružili su naši reprezentativci dobru partiju ali su ipak poraženi sa 27:25 dok je na SP-u 2021. to znatno gore izgledalo jer su nas Danci pomeli s visokih plus 12

19.1.2023.
19:48
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija na početku drugog kruga SP-a se nalazi u nezavidnoj situaciji. Naime, nakon poraza na otvaranju turnira protiv Egipta, mora se vaditi protiv dvostrukih prvaka svijeta, reprezentacije Danske.

Bookmakeri ni najmanje ne vjeruju Kaubojima pa je tako koeficijent na pobjedu Horvatove momčadi čak 14 dok je na Dance oko 1.15. Usprkos činjenici da je 'skandinavski stroj' izraziti favorit rukometni stručnjaci u Danskoj ne pokazuju ni najmanje podcjenjivanje Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOMBARDERI /

Ovo su bili najbolji strijelci na SP-u posljednjih 20 godina: Dva imena ste sigurno zaboravili

Image
BOMBARDERI /

Ovo su bili najbolji strijelci na SP-u posljednjih 20 godina: Dva imena ste sigurno zaboravili

'U obrani imaju velike dečke'

"Ranjena hrvatska momčad je uvijek opasna. A sad su još opasniji nakon što su doživjeli visok poraz od Egipta. Znaju da moraju pobijediti Dansku kako bi imali bilo kakve šanse. U obrani imaju velike dečke poput Muse, Duvnjak će vjerojatno biti naprijed u 5-1. Imaju puno sjajnih igrača. Između ostalih, Karačića i Cindrića, koji igra u Barceloni", konstatirao je Claus Moller Jacobsen u najavi utakmice za TV2.

Njegov kolega Anders Eggert ipak ima drugačiji stav koji je prilično jasno argumentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neki su prošli zenit'

"Imaju puno dobrih igrača, ali tu su i neki kojima je prošao zenit. Cindrić je fantastičan u Barceloni, no u reprezentaciji ne pruža ono što smo viđali u prošlosti. Duvnjak je bio veliko ime 15 godina, ali sad više nije na istoj razini kao prije. A malo im nedostaju i obrane vratara", zaključio je.

Posljednjih godina ovaj ogled velikih rivala je igra mačke i miša. Kauboji su posljednju pobjedu ostvarili sad već davne 2016. godine, a na posljednja dva natjecanja su se morali vaditi upravo protiv Hansena i društva. Ni jednom nisu uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na posljednjem Euru pružili su naši reprezentativci dobru partiju ali su ipak poraženi sa 27:25 dok je na SP-u 2021. to znatno gore izgledalo jer su nas Danci pomeli s visokih plus 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo