KAKAV KAOS / IHF žestoko razbjesnio Dance prije utakmice s Kaubojima: 'Ludost! Ne želim trošiti energiju na to'

Image
Foto: Profimedia
18.1.2023.
16:06
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija se pobjedom protiv Maroka plasirala u drugi krug Svjetskog prvenstva gdje će ih čekati Danska, Belgija i Bahrein. Prva utakmica je odmah i najbitnija jer izabranike Hrvoja Horvata čekaju Danci te će ishod tog susreta presuditi o hrvatskoj sudbini na ovom natjecanju.

Hansen i društvo će se s Horvatovom momčadi susresti u četvrtak 19. siječnja, a dva dana kasnije Kauboji igraju protiv Belgije. Drugi krug natjecanja će hrvatska reprezentacija zaključiti ogledom protiv Bahreina 23. siječnja. Kauboji trenutno drže treću poziciju s dva boda koliko ima i Bahrein, a na prva dva mjesta su Danska i Egipat dok su Belgija i SAD bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PUT PREMA ČETVRTFINALU /

Evo kad igraju Kauboji u drugom krugu SP-a: Donosimo vam raspored, nemamo pravo na kiks

Image
PUT PREMA ČETVRTFINALU /

Evo kad igraju Kauboji u drugom krugu SP-a: Donosimo vam raspored, nemamo pravo na kiks

Danska se u prvom krugu prošetala kroz grupu razbivši sve svoje suparnike s dvoznamenkastom prednošću no ipak su poslije utakmice protiv Tunisa bili u strahu.

Razlog je činjenica da IHF i dalje inzistira na covid-protokolu, a Danci nisu krili svoj revolt usmjeren na organizatore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, smješteni su u hotelu u kojem nisu mogli biti izolirani te su se pribojavali eventualnih pozitivnih testova.

'Nadam se da će svi biti zdravi nakon testa'

''Ovo je ludo, pa ne mogu raditi zabave u hotelu, ma ne želim trošiti energiju na komentiranje toga'', bijesan je bio Mikkel Hansen, a zabrinut je i izbornik aktualnih svjetskih prvaka Nikolaj Jacobsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne mogu ništa napraviti što se tiče toga, to je tako. Nadam se da će svi igrači biti zdravi nakon testa', konstatirao je.

Ipak problema ovog tipa za Skandinavce neće biti jer su svi testovi ipak bili negativni u srijedu ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, igrače najboljih reprezentacija očekuje i treće testiranje. Naime, svi su testirani prije turnira pa nakon prvog kruga, a isto će biti potrebno i prije četvrtfinala. Pozitivan test bi značio petodnevnu izolaciju iz koje se izlazi negativnim testom nakon petog dana.

Svjetsko rukometno prvenstvo koje se igra u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je do 29. siječnja, a još mnoštvo napetih i atraktivnih utakmica gledatelji mogu pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo