PEREZ LJUT KAO RIS / Ronaldo na zabavu nije pozvao nijednog Španjolca, navijači bijesni

Image
Foto: AP

Na videosnimci koju su objavili španjolski mediji Ronaldo uživa u društvu Jamesa Rodrigueza, Brazilca Marcela i pričuvnog vratara Keylora Navasa. Mediji su objavili i da na proslavi nije bilo niti jednog španjolskog igrača Reala.

9.2.2015.
13:15
AP
VOYO logo

MADRID - Najbolji nogometaš Reala CristianoRonaldo u subotu je, nekoliko sati nakon što je Atletico ponizio Kraljevski Klub sa 4-0, priredio raskošnu zabavu za svoj 30. rođendan, zbog čega su ga oštro kritizirali Realovi navijači na društvenim mrežama.

Na videosnimci koju su objavili španjolski mediji Ronaldo uživa u društvu JamesaRodrigueza, Brazilca Marcela i pričuvnog vratara KeyloraNavasa. Mediji su objavili i da na proslavi nije bilo niti jednog španjolskog igrača Reala, pa niti dvojice starosjedilaca Ikera Casillasa i SergijaRamosa, što ukazuje na podjele u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je vidiosnimku predsjednik Reala FlorentinoPerez "bio je ljut kao ris", a pobjesnili su i navijači koji su Ronalda oštro kritizirali na društvenim mrežama.

No, Ronaldov menadžer JorgeMendes stao je u obranu osvajača "Zlatne lopte". "Poraz ga je jako pogodio jer je Ronaldo najveći profesionalac na svijetu. Kazao mi je da će na proslavi biti više od 40 djece i da mora biti prisutan, ali da se neće dugo zadržati", izjavio je Mendes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotnjem gradskom derbiju 22. kola Primere Atletico je na svom Calderonu deklasirao vodeći Real Madrid sa 4-0, a hrvatski napadač MarioMandžukić postigao je pogodak i upisao asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo