topovska ljevica tvrdi / Roberto Carlos: Odlazak Rakitića je nenadoknadiv gubitak za Sevillu

Image

Real Madrid i Sevilla u utorak će odigrati susret europskog Superkupa. Svoje mišljenje o tom susretu dao je i bivši legendarni branič 'Kraljeva' Roberto Carlos, koji veliku prednost daje svom bivšem klubu, a glavni razlog Sevilline inferiornosti vidi u odlasku Ivana Rakitića.

11.8.2014.
13:16
VOYO logo

Luka Modrić kreće u lov na prvi trofej u novoj sezoni - Real Madrid i Sevilla u utorak će se u Cardiffu sučeliti u susretu europskog Superkupa, koji svake godine igraju pobjednik Lige prvaka i pobjednik Europske lige.

Svoju prognozu tog susreta ponudio je i legendarni brazilski nogometaš te bivši lijevi bek 'Kraljevskog kluba' Roberto Carlos (41), koji smatra kako će Sevilla teško nadoknaditi odlazak hrvatskog reprezentativca IvanaRakitića koji je ovoga ljeta preselio u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real je favorit i sve osim njihove pobjede za mene bi bilo veliko iznenađenje. Sevilla ima dobru momčad, no odlazak kapetana Rakitića teško je nadoknaditi. Sevilla uvijek igra dobar nogomet, što je potvrdila prošle sezone osvojivši Europsku ligu", zaključio je Carlos, koji je u bijelom dresu sakupio 512 nastupa uz 66 postignutih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo