REALOV DVOJAC PROPUŠTA PRIPREME ZA EURO: / 'Najmanji je problem uključiti jednog Luku Modrića u momčad'

Image

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić sudjelovao je na dvodnevnoj radionici za trenere klubova Prve HNL.

29.4.2016.
10:52
VOYO logo

"Izuzetno je stoga važno da se struka međusobno poštuje i nadopunjuje te da na ovakvim druženjima izmjenjujemo iskustva jer tako postajemo bogatiji. Razgovarali smo zašto u hrvatskoj ligi nema napadača, zbog čega smo deficitarni na toj poziciji te što možemo napraviti na poziciji lijevog i desnog braniča. Bilo je različitih razmišljanja, od toga da zbog sustava igre s jednim napadačem kojeg svi danas preferiraju manji broj igrača konkurira za napadačku poziciju", izjavio je Čačić te je dodao:

Obilazak reprezentativaca

"Razgovarali smo i da se u školama momčad možda prerano šablonizira. Otvorili smo dosta tema za koje sam siguran da će potaknuti dobar dio kolega na razmišljanje te stoga ponavljam da ovakva komunikacija može biti od velike koristi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik se potom osvrnuo i na reprezentacjiu, koju uskoro očekuju pripreme a potom i nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Image
Foto: Pixsell, Davor Javorović

"Posljednji vikend sam bio na dvije utakmice Bundeslige, tjedan dana prije sam bio u Milanu, ostao mi je još odlazak u Moskvu i mislim da će zadnji odlazak biti tamo gdje sam i počeo, u Kijevu. Atmosfera kod reprezentativaca je dobra i svi su igrači u dobrom stanju. Radujemo se skorom okupljanju za odlazak na Euro", kazao je izbornik te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real u finalu Lige prvaka

"Želim Modriću i Kovačiću da osvoje Ligu prvaka. Smatram da bi im to puno značilo i da će u takvom stanju biti puno veseliji i raspoloženiji. Modrić već ima veliko samopouzdanje, a kakvo bi ono tek bilo kada bi još jednom osvojio Ligu prvaka. Imati takvog igrača u reprezentaciji je odlično. Imat će Modrić i vremena za odmor, uostalom najmanji je problem uključiti jednog Luku Modrića u momčad", završio je Čačić. Vatreni sljedeću utakmcu igraju s Moldavijom u Koprivnici i to 27. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo