REAL POD SVAKU CIJENU ŽELI FRANCUSKU ZVIJEZDU: / Poznato koliku mu plaću planiraju ponuditi i radi se o vrtoglavom iznosu

Image
Foto: AFP

Vrlo lako bi mogao postati sljedeći Galacticos

16.10.2019.
19:29
AFP
VOYO logo

Dvadesetogodišnji francuski napadač Kylian Mbappé smatra se nogometašem koji će u sljedećem desetljeću, a vjerojatno i duže, dominirati svjetskom scenom.

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Kylian Mbappe

Trenutno Mbappé nastupa za francuskog prvaka Paris Saint Germain, a već ga dugo vremena u svojim redovima žele vidjeti u španjolskom gigantu Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv Kraljevskog kluba

Iz PSG-a cijelo vrijeme govore da svoju zvijezdu ne planiraju prodavati, ali teško će se oduprijeti velikoj ponudi i željama igrača koji je više puta isticao kako želi raditi s francuskim legendarnim nogometašem koji je trenutno trener Reala Zinedineom Zidaneom.

Sada je poznato i koluiku plaću planiraju ponuditi 20-godišnjaku u Realu. Prema pisanju Le10 Sporta, Mbappe će u Madridu imati tjednu plaću od 650 tisuća eura, što je gotovo pet milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se to ostvari, od njega će u nogometnom svijetu više zarađivati samo Barcelonin Lionel Messi koji zarađuje 40 milijuna eura po godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo