NASTAVAK DOBRE SERIJE / Real na Ronaldov pogon sredio Celtu

Image
Foto: AP Images

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real, pruživši dobru partiju, dok je Danijel Pranjić za Celtu igrao od 56. minute.

11.3.2013.
8:01
AP Images
VOYO logo

MADRID - U 27. kolu nogometnog prvenstva Španjolske Atletico Madrid je izgubio Real Sociedada sa 0-1, te je pao na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Pobjednički gol za Real Sociedad zabio je XavierPrieto (53).

Real Madrid je u gostima pobijedio Celtu sa 2-1, a oba pogotka za "kraljevski klub" zabio je CristianoRonaldo (61, 71-11m). Najbolji hrvatski nogometaš LukaModrić odigrao je cijeli susret za Real, pruživši dobru partiju, dok je DanijelPranjić za Celtu igrao od 56. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je Mallorca na svom terenu porazila Sevillu sa 2-1, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić asistirao je za jedini pogodak gostiju. Junak dvoboja bio je dvostruki strijelac AlejandroAlfaro (16,66), dok je Rakitić upisao sedmu asistenciju sezone za pogodak AlvaraNegreda u 61. minuti.

Barcelona je na Nou Campu slavila protiv Deportiva sa 2-0 pogocima AlexisaSancheza (38) i LeaMessija (88). Barca je slavila i bez šestorice standardnih igrača koje je trener odmarao za uzvrat lige prvaka protiv Milana u utorak, pa je i Messi ušao u igru u drugom dijelu. Kataloncima je ovo prva pobjeda nakon dva poraza u nizu od madridskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo