Govori moćnika / Putin i Infantino otvorili Mundijal: 'Ovaj grandiozan događaj nas sve ujedinjuje'

Image
Foto: AP Images

Predsjednik Ruske Federacije te prvi čovjek FIFA-e obratili su se Lužnikinju i gledateljima širom svijeta uoči prve utakmice Mundijala

14.6.2018.
17:37
AP Images
VOYO logo

Uoči prve utakmice 21. Svjetskog nogometnog prvenstva između Rusije i Saudijske Arabije na stadionu Lužniki u Moskvi održana je i kratka 15-minutna svečanost otvaranja tijekom koje je u glazbenom dijelu nastupio britanski pjevač Robbie Williams s ruskom opernom pjevačicom Aidom Garifulinom, članicom Bečke državne opere, dok su pozdravne govore održali ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik FIFA-e Gianni Infantino.

Williams je podignuo atmosferu na stadionu izvevši svoje hitove "Let Me Entertain You" i "Rock DJ", dok mu se Garifulina pridružila u izvedbi pjesme "Angels".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj grandiozan događaj se prvi put održava u Rusiji i iskreno se veselimo tome. Mi stvarno volimo nogomet, to je bila ljubav na prvi pogled još od prve utakmice u našoj zemlji. Spremni smo i učinit ćemo sve kako bi se navijači iz svih krajeva svijeta mogli uključiti u veličanstvenu atmosferu ovog praznika sporta. Gdje god živjeli i kakve su nam tradicije, ujedinjuje nas ljubav prema nogometu", rekao je Putin na otvaranju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo