BIO JE HIT YOUTUBEA / Poginuo autor najluđeg penala u povijesti

Reprezentativac Ujedinjenih Arapskih Emirata Awana Diab, koji je postao zvijezda YouTubea nakon jednog penala, poginuo je nakon prometne nesreće sa samo 22 godine.

26.9.2011.
12:49
VOYO logo

Nogometaš Awana Diab, koji je postao hit na YouTubeu, poginuo je u nedjelju navečer u prometnoj nesreći koja se dogodila u Abu Dhabiju.

Nastradao je prilikom vraćanja s treninga sa svojim 13-godišnjim bratom, a navodno je u ruci držao mobitel te tako izgubio koncentraciju i sudario se s kamionom. Awana je preminuo na licu mjesta dok mu je brat prevezen u bolnicu gdje se liječnici bore za njegov život.

Kako je njegova ekipa u srpnju vodila s velikom razlikom protiv Libanona, Diab se odlučio za malu atrakciju. Stavio je loptu na 11 metara, uzeo mali zalet te se u jednom trenutku okrenuo i puknuo petom prema golu.

Unatoč tome što udarac i nije bio najjači, golman je ostao zbunjen i lopta je završila u mreži. Diab je svojom 'akrobacijom' oduševio navijače i postao 'zvijezda dana' na YouTubeu, međutim izbornik UAE Slovenac Srečko Katanec je poludio kada je vidio kako njegov igrač izvodi udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike