Podijeljena odličja na završnici Sportskih igara mladih

U četvrtoj i petoj smjeni završnice 16. Sportskih igara mladih u Splitu su podijeljeni kompleti odličja natjecateljima odbojke na pijesku, rukometa, odbojke i malog nogometa za žene.

13.8.2012.
19:05
VOYO logo

Iako u prilično teškim uvjetima, na visokih 35 stupnjeva u hladu uz dosta juga, odbojkaši i odbojkašice na pijesku, bili su vjerojatno najatraktivniji dio ovog dijela završnice.

"Ovo je četvrto ljeto da igramo zajedno na pijesku, u reprezentaciji smo i već za petnaest dana idemo na Europsko prvenstvo do dvadeset godina koje se održava u Austriji", nam je Ivan koji je zajedno s Mariom osvojio zlatnu medalju u odbojci na pijesku, u kategoriji 1994.godište i mlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su odbojkašice privukle više gledatelja, Ivan je rekao kako je ženska odbojka malo dosadnija od muške jer je podloga mekana pa su cure nepokretnije. No, mnogi se s takvim tvrdnjama ne bi složili, pogotovo gledatelji koji su ispratili finalni meč odbojkašica u kojem su slavile Mirta i Sanja.

Splićanke koje su meč odigrale sa sunčanim naočalama, ipak su potvrdile dio teza svog kolege Ivana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa istina, teže je djevojkama igrati na pijesku, no ne bih se složila da smo manje atraktivne od muškaraca. Dapače!", zaključila je Sanja.

Na malonogometnim terenima u vojarni Lora zaljubljenice u nogomet došle su na svoje. Iako su slavile nogometašice iz Zagreba zanimljivog imena 'Pod naponom', mnogima je za oko zapela ekipa djevojaka i Gospića među kojima je svojom vještinom najviše plijenila Petra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometom se bavim četiri godine, igram s dečkima jer u Gospiću nema ženskog nogometnog kluba", otkrila je. Na pitanje kakvi su dečki na treninzima prema njoj kazala nam je kako nisu ništa grublji nego prema dečkima. Iako njena ekipa koja je pobijedila u Ličko-senjskoj županiji nije došla među četiri najbolje na završnom turniru u Splitu, Petra je bila zadovoljna jer je ovo prvi put kako je uopće uspjela sastaviti ekipu za nogomet, a na pitanje tko joj je nogometni uzor nije ni trenutka dvojila:

"Cristiano Ronaldo! Jednostavno je najbolji i jako bih ga voljela vidjeti", priznala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo