Anketa / Pitamo vas: Hoće li Hrvatska pobijediti Njemačku i produžiti nadu u plasman u polufinale?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska je poznata po tome da svoje najbolje utakmice igra onda kad je najpotrebnije

21.1.2019.
16:30
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Došao je Dan D za hrvatske rukometaše. Nakon razočaravajućeg poraza od Brazilaca u prvom kolu druge faze Svjetskog rukometnog prvenstva, Hrvatsku očekuje utakmica protiv domaćina Nijemaca koju ne smijemo izgubiti ako mislimo proći u polufinale.

A mislimo i možemo proći, tako su rekli naši reprezentativci nakon jučerašnje utakmice. Malo su vremena imali za odmor, samo 24 sata, dok su Nijemci imali dan više nakon dosta uvjerljive pobjede protiv Islanđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je pretrpjela još jedan ozbiljan udarac. Luka Cindrić, kojeg je izbornik štedio u laganim utakmicama u preliminarnoj fazi, definitivno neće moći igrati u daljnjem natjecanju. Umjesto njega ušao je mladi pivot Kristijan Bećiri.

Kad se uzmu u obzir svi ti faktori, Njemačka je u ovoj utakmici objektivni favorit. Tako kažu i kladionice koje na Hrvatsku daju koeficjent 3,30 koji u usporedbi s njemačkih 1,70 ipak izgleda puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili smo i mi favoriti protiv Brazila pa nam to na kraju utakmice ništa nije pomoglo. Hrvatska je poznata po tome da svoje najbolje utakmice igra onda kad je najpotrebnije, a taj trenutak je baš večeras. Što vi mislite? Hoće li Hrvatska pobijediti Njemačku i tako si produljiti nade u plasman u polufinale Svjetskog prvenstva? Svoj glas dajte u našoj anketi.

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo