teške optužbe / Pijetraj ponovno diže tenzije: 'Mirko Filipović mi je zbog duga poslao ljude s pištoljima'

Image
Foto: Igor Soban/Marko Prpić/Pixsell

Cro Cop je prije par mjeseci rekao za Pijetraja kako nije ni veliki znalac ni autoritet te da nema iskustva

4.10.2019.
13:14
Igor Soban/Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

Hrvatski boksački trener Leonard Pijetraj ponovno diže tenzije. Ovaj put okomio se na MMA borca Mirka Filipovića. 

"Poslao je ljude kod mene s pištoljima da mi skinu dug. Ljudi su nakon nekoliko rečenica vidjeli u čemu je stvar i bilo im je neugodno. Složio im je priču. Nikoga nisam tjerao da dođe kod mene pa nisam ni njega. Kaže da kao trener nikom ništa ne naplaćuje, naravno kad ti momci jako malo zarađuju. Ali zato im naplaćuje da ga moraju okolo hvaliti", rekao je Pijetraj u Podcastu Inkubator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop je prije par mjeseci rekao za Pijetraja kako nije ni veliki znalac ni autoritet te da nema iskustva. Pijetraj mu je na to odgovorio kako je Filipović iznio uvrede koju su bile nepotrebne.

"Precijenio sam ga, mislio sam da je dovoljno zreo da sasluša realnost. Nije bio zreo za boks jer psihološki nije mogao podnijeti takvu borbu. Puno je bolji bio za kick-boks i MMA jer je tu drugačija taktika. Iznio je uvrede koje mu nisu bile potrebne. Pet mečeva? Imao sam ih 150, ali ne u boksu. Nitko me nikad nije iznio iz ringa. Tko mi pokaže takvu snimku, dajem mu sve što imam", kazao je Pijetraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

"Ako me Filipović naljuti, objavit ću sve snimke koje pokazuju koliko je loš"

Rekao je kako bi ga mogao ocrniti koliko god hoće, ali da to nema smisla. Komentirao je kako misli da Filipović u svemu sebe vidi kao najboljeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bih ga ocrniti koliko god hoćete, ali kamo to ide? Čovjek je borac, puno je zaradio. Da je bio u boksu, zaradio bi 100 milijuna, ovako je zaradio deset. Ne daj Bože da je Mirko Filipović električar. Za njega bi Nikola Tesla bio nitko, mora sebe vidjeti kao najboljega", rekao je Pijetraj. 

Rekao je i kako će na YouTube-u objaviti sve snimke Cro Cop-a koje dokazuju koliko je zapravo loše boksao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod mene je došao sa zabijenom nogom Branka Cikatića u dupetu! Kod mene su ga svi tukli, ali je svejedno postao najbolji boksač u Hrvatskoj. Ako me naljuti, objavit ću na YouTubeu sve snimke koje dokazuju koliko je loše boksao, azao je trener.

Oglasio se i Mirko Filipović

Na prozivke Pijetraja oglasio se i Mirko Filipović putem Facebooka. Napisao je kako mu nije do prepucavanja s nekim s kim se nije vidio ni čuo 20 godina, ali da neće šutjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji! Uskoro ide moj odgovor Pijetraju. Bit će zanimljivo. Nije mi do prepucavanja sa bezveznjakovićima koje evo punih 20 godina nisam ni vidio ni čuo, ali na ono što je on izgovorio neću šutjeti. Bljuvotine i laži koje je izgovorio su utužive, ali ja nisam lik od tužbi i natezanja već ću mu dati odgovor kakav zaslužuje, a javnost neka prosudi! #vhstrenerisvihzemaljaujedinitese #Stay tuned", napisao je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo