PERIŠIĆ POSTAO INTEROVA UDARNA IGLA U POHODU NA SCUDETTO: / Talijani prepoznali utjecaj Hrvata, Conte napokon može biti zadovoljan

Image

Ove sezone ima malo drugačiju ulogu

24.2.2021.
15:22
VOYO logo

Nogometaši Intera proteklog su vikenda u velikom su derbiju 23. kola talijanskog prvenstva svladali gradskog rivala Milan s 3-0 (1-0) te tako povećali svoju prednost na vrhu ljestvice na četiri boda, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za drugi pogodak svoje momčadi.

Vatreni se ljetos nakon sezone na posudbi u Bayernu vratio u Inter. od prvog trenutka pokazao je da u potpunosti predan ciljevima Antonija Contea, koji ga se godinu dana ranije želio riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opasnost s oba krila

Talijan je pak pokazao da mu je spreman pružiti priliku, a Perišić mu se odužio na najbolji mogući način. Razlog je to što mu je i Gazzetta dello Sport dala prostor u tiskanom izdanju gdje naglašavaju kako Inter više ne prijeti samo preko lijevog krila gdje dominiraju Achraf Hakimi i Nicolo Barella.

Image

Ivan Perišić (u sredini), Romelu Lukaku (lijevo) i Lautaro Martinez

Uz Perišića Conte je napokon počeo od Eriksena dobivati ono što je očekivao kad ga je doveo prije godinu dana. Zbog toga je Interov napad postao manje predvidljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat svega je taj da su se Perišić i Eriksen, koji su cijelu karijeru bili orijentirani na napad, napokon prilagodili Conteovim idejama", navodi Gazzetta.

Perišić je lani ispao iz kombinacija nakon što Conte nije bio zadovoljan njegovom igrom na poziciji lijevog wing-backa, međutim sjajno se ove godine adaptirao i stvorio partnerstvo s Eriksenom što je povećalo Interove šanse za osvajanje Scudetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo