SPEKTAKL U SLAVONIJI / Veliki planovi najpopularnijeg i najvećeg sportskog događaja u regiji - Pannonian Challengea!

Image

Planovi organizatora su veliki, a želja je u sklopu Pannonian Challengea organizirati vodeće svjetsko natjecanje u disciplini BMX-a

3.11.2015.
15:27
VOYO logo

U Maloj gradskoj vijećnici grada Osijeka Udruga Pannonian je najavila velike planove najpopularnijeg i najvećeg regionalnog sportskog događaja - Pannonian Challengea.

Ovogodišnje izdanje natjecanja privuklo je preko 17.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i regije, više od 70.000 gledatelja ispred malih ekrana, 200 sportaša iz svih dijelova svijeta, doseg koji je na društvenim mrežama od 2 milijuna ljudi, te brojne entuzijaste koji su zajedničkim snagama Pannonian Challenge doveli do svjetske razine na kojoj je danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetska extreme elita kao poticaj turizmu u Slavoniji

Planovi organizatora su veliki, a želja je u sklopu Pannonian Challengea organizirati vodeće svjetsko natjecanje u disciplini BMX-a.

Top događaj kao što je Svjetsko prvenstvo ili Svjetski kup zasigurno će pozicionirati Osijek, ali i Republiku Hrvatsku na svjetskoj bike karti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko prvenstvo ili kup u BMX-u bio bi veliki događaj za Hrvatsku

Organizatori najavljuju razvoj događaja, širenje manifestacije na veći broj dana, brojne novitete među kojima je itekako najatraktivniji onaj koji se tiče organizacije Svjetskog prvenstva ili kupa u BMX disciplini.

Dolazak razine natjecanja kao što je Svjetsko prvenstvo ili kup automatski bi značilo puno više natjecatelja, natjecanje u dodatnim disciplinama, izgradnja novih poligona za natjecanje, ulazak u program Olimpijskih igara, 7.000 do 10.000 više posjetitelja, globalni prijenos događaja, te razvoj događaja u svim smjerovima od sportskog do gospodarskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više konkretnih informacija očekujemo do kraja ove godine kako bi sa sigurnošću potvrdili navedene novitete, ono što je sigurno jest podizanje događaja na puno veću razinu u smislu produkcije i ponude za posjetitelje. Kvalitetu natjecanja i razinu organizacije potvrđuje i prisustvo jakih sponzora kao što su Red Bull, Sony Mobile, Suzuki, Shooster, Hypo Alpe Adria Bank, Sensation, Konzum te generalni sponzor Vipnet.

“Vipnet je četvrti put zaredom podržao ovo najznačajnije regionalno natjecanje u ekstremnim sportovima. Ovogodišnje izdanje pamtit ćemo po odličnom sportskom, koncertnom programu i sjajnoj atmosferi na tribinama. Veseli nas  što smo zanimljivim sadržajima na lokaciji doprinijeli realizaciji ovog adrenalinskog spektakla.” - izjavila  je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta, generalnog sponzora Pannonian Challengea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo