OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDJETI: / Lovren prije Danske objavio video koji će rastopiti i one najtvrđeg srca

Image
Foto: Instagram(Screenshot

Susret osmine finala između Hrvatske i Danske sudit će Argentinac Nestor Pitana (43).

30.6.2018.
13:51
Instagram(Screenshot
VOYO logo

Dan prije utakmice istine protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva Dejan Lovren objavio je na Instagramu presladak video u kojem jedan dječak izgovara imena hrvatskih reprezentativaca za vrijeme intoniranja himne uoči utakmice s Nigerijom.

Jasna poruka

"Mali smo, ali čut će svi za nas!", napisao je Lovren pored snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su mnogi pomislili da je riječ o njegovom sinu u poruci suigraču Josipu Pivariću napisao je sljedeće:

"Moj sin me zove Kaka, tako da znaš da nije ovo moj. Trebat će mom još par godina da dođe do ovog nivoa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u petak posljednji trening u Roščinu te je nakon toga optutovala u Nižnji Novgorod, gdje će u nedjelju odmjeriti snage s Dancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je vijest što su svi igrači zdravi, a loša je što će osmorica ući u susret sa žutim kartonima - Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Ante Rebić, Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko, Vedran Ćorluka, Marko Pjaca i Tin Jedvaj.

Susret osmine finala svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Danske sudit će Argentinac Nestor Pitana (43).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će mu biti treća utakmica na prvenstvu u Rusiji. Sudio je na otvaraju u susretu između Rusije i Saudijske Arabije, a vodio je i ogled između Meksika i Švedske.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo