SUDAČKA FARSA /

Tucak opravdano poludio na srpskog suca: 'Pi*ko jedna, pa zar zato mi radimo tri godine?!'

Image
Foto: Profimedia

Ivica Tucak opravdano je poludio na suđenje u utakmici Hrvatska - Grčka na OI u Parizu

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

3.8.2024.
17:44
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska vaterpolo reprezentacija izborila je u subotu poslijepodne četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu. U 4. kolu slupine A, izabranici Ivice Tucka dobili su jaku Grčku 14-13. Suđenje u utakmici nije bilo na nivou niti za jednu momčad. Tvrdi to i Samir Barać u razgovoru upravo za Net.hr ranije tijekom podneva.

Image
NIŠTA IM NIJE SVETO /

Srpski tabloidi udarili po Ivici Tucku: 'Epska sramota. Kreirao je skandal u prijenosu uživo'

Image
NIŠTA IM NIJE SVETO /

Srpski tabloidi udarili po Ivici Tucku: 'Epska sramota. Kreirao je skandal u prijenosu uživo'

Tucak je poludio na tu odluku i tijekom time-outa kod rezultata 12:12 počeo psovati Putnikovića. Sve se čulo u prijenosu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pi*ko jedna. Onaj violence. Zar zato mi radimo tri godine? Šu*ak jedan. Mamu ti je*em bezobraznu", vikao je hrvatski izbornik, a onda je smirio svoje igrače:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dečki, dobit ćemo ovu utakmicu. Želim ovaj karakter do kraja.''

Matias Biljaka je u jednom plivanju udario grčkog igrača, a srpski sudac Vojin Putniković je nakon pregleda VAR-a dosudio brutality.

To je značilo da je Biljaka isključen, Hrvatska je morala igrati pune četiri minute s igračem manje, a Grci su dobili i peterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 4. kola skupine A olimpijskog turnira vaterpolista, hrvatska reprezentacija je pobijedila Grčku sa 14-13 (3-3, 1-3, 7-3, 3-4) osiguravši plasman u četvrtfinale.

Hrvatska je bolje ušla u susret, povela je 3-1, no Grci su zabili čak četiri gola u nizu za vodstvo 5-3. Hrvatska je početkom treće četvrtine izjednačila (5-5), a potom u završnici tog perioda igre i povela sa 11-9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj četvrtini Grčka je izjednačila na 12-12, no Hrvatska je s dva gola Harkova dvije minute prija kraja povela sa 14-12. Grci su smanjili, a nakon što nismo realizirali igrača više imali su zadnjih 10 sekundi za remi, ali su izgubili loptu.

Hrvatsku su do pobjede predvodili Konstantin Harkov sa četiri i Jerko Marinić Kragić, te Loren Fatović sa po tri gola, dok je Toni Popadić imao devet obrana.

U grčkim redovima petorica igrača su zabila po dva gola.

POGLEDAJTE VIDEO: Boem, čovik kafane i naroda, dragovoljac Domovinskog rata u studiju Net.hr-a. Upoznajte Ivicu Tucka, najuspješnijeg hrvatskog sportskog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo