TENZIJE SE NE SMIRUJU / Talijani sramotno napadaju naše Barakude: 'Balkanci su nas pokrali', ljutiti Tucak odgovara citirajući Srbina

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

"Da bi nas pobijedili, morali su napraviti ovakve stvari", govori Talijan...

9.9.2022.
15:35
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg tijesnog poraza od naših vaterpolista (11:10), talijanski mediji zadaju udarce ispod pojasa. Pokušavaju nametnuti tamošnjoj javnosti da smo pobjedili zbog domaćinskog suđenja.

Image
IVICA TUCAK /

Branitelj je, a prije 17 godina umrla mu je kćerkica: 'Tko ne osjeća ljubav prema Hrvatskoj neće biti u reprezentaciji dok sam ja izbornik'

Pišu o "krađi" i "pogrešnim odlukama suca koji je Balkancima dao nepostojeći peterac u završnici", a potom donose i komentar izbornika Sandra Campagne na utakmicu: "Sramota! Ne želim o tome ni pričati. Peterac koji je odlučio utakmicu je sramota", kaže izbornik Azzura i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nicosija nije napravio prekršaj, dapače, napravio ga je Loren Fatović. Da bi nas pobijedili, morali su napraviti ovakve stvari, ne bi im inače bilo lako."

Tucak citira Srbina

Talijanski reprezentativac Andrea Fondelli: "Moramo biti ponosni na svoju igru. Igrali smo protiv 11 tisuća protivničkih navijača, tu je i taj peterac. Ponosni smo, ali i ljutiti zbog toga kako je završilo", prokomentirao je susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na reakcije iz hrvatskog tabora nije trebalo dugo čekati: "Italija je bila u milosti 20 godina, ja uvijek pružim ruku i čestitam suparniku. izgubio sam za svjetsku broncu od Grčke pa nisam puštao nikakva videa ili se bunio zbog poništenog gola Burića", govori Ivica Tucak i nastavlja:

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na kraju se osvrnuo i na naš uspjeh: "Rekao je jednom veliki srpski košarkaški trener Svetoslav Pešić: reprezentaciju ne čini, u ovom našem slučaju, 13 najboljih igrača, nego 13 igrača koji najbolje funkcioniraju međusobno. Kemija je ključ svega, a mi smo to uspjeli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo