Sve za trijumf: Hirscher se odlučio 'baciti na glavu'!

13.3.2012.
17:52
VOYO logo

Hirscher se trenutno nalazi 55 bodova iza vodećeg Švicarca Beata Feuza, te 131 bod ispred branitelja naslova pobjednika Svjetskog kupa Ivice Kostelića.

Iako gotovo nikada ne vozi brze discipline, Austrijanac je odlučio u četvrtak pokušati stići do kojeg boda koji bi ga približio Feuzu, ili mu barem onemogućio da mu odmakne. "To je prilika za osvajanje bodova, a trenutno moram koristiti svaku ako želim do naslova ukupnog pobjednika Svjetskog kupa", rekao je Hirscher. To će biti tek drugi nastup Austrijanca ove sezone u superveleslalomu, a u prvome je, u Crans-Montani, zauzeo 34. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica se, pak, koncentrira posljednji slalom sezone koji se u nedjelju vozi u Schladmingu, a za posve sigurno osvajanje trećeg slalomskog Globusa u karijeri Kostelić bi trebao biti barem treći. Podsjetimo, hrvatski skijaš ima 50 bodova više od Hirschera, a toliko se može dobiti za četvrto mjesto koje Ivici ne bi bilo dovoljno pobijedi li Hirscher. Naime, u slučaju jednakog broja bodova, Globus osvaja onaj tko je postigao više pobjeda (3-5). Ako Hirscher izleti, a pobijedi Myhrer, Ivica, koji od Šveđanina ima 66 bodova više, trebao bi biti barem sedmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo