SVE NA JEDNOM MJESTU: / Evo gdje možete gledati uspjehe hrvatskih skijaša i tenisača, kao i Snow Queen Trophy spektakl

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

i ove zime gledateljima pripremaju bogat i raznovrstan program

17.12.2020.
13:30
Profimedia
VOYO logo

Eurosport1 i ove zime svojim gledateljima donosi pregršt raznovrsnih sportskih događanja. Tradicionalni zimski sportovi i nezaobilazni Australian Open učinit će predstojeće duge zimske dane ispunjenima i zabavnijima.

Ljubitelji zimskih sportova na kanalu Eurosport1 mogu pratiti Svjetski kup u alpskom skijanju koji je počeo u listopadu i trajat će sve do ožujka 2021. Ove godine navijamo za našeg Filipa Zubčića, koji je odlično započeo sezonu s dva sjajna veleslalomska nastupa u Santa Caterini u kojima je ostvario pobjedu i treće mjesto. Odličan start najavljuje da bi ovo mogla biti velika sezona za mladog i perspektivnog skijaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz programa izdvajamo i tradicionalni „Snow Queen Trophy“, koji će se kao i svake godine održati na zagrebačkom Sljemenu. Ženska utrka u slalomu održat će se 3. siječnja dok će se muškarci nadmetati tri dana kasnije.

Image
Image

Najbolji skijaški skakači današnjice godinu će ispratiti u Obersdorfu, gdje će se 28. prosinca održati kvalifikacije tradicionalne novogodišnje turneje „Četiri skakaonice“, a već sljedećeg dana počinje nadmetanje 50 najboljih. Nastavak turneje je 1. siječnja u Garmisch-Partenkirchenu, 2. i 3. u Innsbrucku, a završnica se očekuje 6. siječnja u Bischofshofenu. Prošle godine trijumfirao je Poljak David Kubacki, dok je prije dvije godine mladi Japanac Ryoyu Kobayashi ispisao povijest pobijedivši na sve četiri skakaonice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavatelji bijelog sporta morat će još malo pričekati jer je novi datum za početak Australian Opena pomaknut za 8. veljače. Još jednu bogatu zimsku sezonu pratite na Eurosport1 kanalu u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo