VIDEO, SRAMOTAN INCIDENT NA UTAKMICI VOJVODINE I ZVEZDE: / Hrvatskog suca gurnuli u bazen

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ovaj slučaj vjerojatno će završiti na disciplinskoj komisiji, a Vojvodina će teško izbjeći kaznu.

3.2.2018.
22:32
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nevjerojatnom prizoru svjedočila je publika tijekom vaterpolske utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu. Naime, dvije sekunde prije kraja jedan od nezadovoljnika iz publike gurnuo je hrvatskog suca Marka Matijevića u bazen nakon čega je dao petama vjetra. Sucu je priskočio pomoći direktor Vojvodine Kolja Lazor da bi Matijević po izlasku iz bazena svirao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda je, javlja Kurir, bila na pragu prvog poraza u sezoni, a Vojvodina 12 sekundi do velikog trijumfa i povratka na prvo mjesto. No, Dejan Savić je prvo tražio time-out, a onda je Đorđe Tanasković izborio igrača više. Akciju je uspješno završio Veljko Tanoksić i izgledalo je da je tu kraj. Međutim, tada je došlo do incidenta, koji je bacio sjenu na utakmicu dva najbolja srpska kluba u regionalnoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj slučaj vjerojatno će završiti na disciplinskoj komisiji, a Vojvodina će teško izbjeći kaznu. Jedna je opcija da se upiše 5:0 pobjeda Zvezde, a postoji i mogućnost da ostane 7:7 jer je ostalo samo dvije sekunde do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo