ODUŠEVILI SPORTSKI SVIJET / Jučer se u Tallinnu dogodilo čudo: Epski preokret šokirao 5000 glasnih navijača; 'Hrvati nikada ne odustaju'

Image
Foto: Siim Semiskar: Hrvatsi odbojkaški savez

'Dogodilo se to da Hrvati nikada ne odustaju'

8.9.2021.
10:24
Siim Semiskar: Hrvatsi odbojkaški savez
VOYO logo

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija jučer je Tallinnu epskom pobjedom protiv domaćina Estonije 3-2, nakon preokreta od 0-2, došla na milimetar od osmine finala...

Image
NE MOŽEMO BEZ TRILERA /

Hrvatski odbojkaši nakon dugačke i dramatične utakmice protiv Latvije upisali prvu pobjedu na Europskom prvenstvu

Image
NE MOŽEMO BEZ TRILERA /

Hrvatski odbojkaši nakon dugačke i dramatične utakmice protiv Latvije upisali prvu pobjedu na Europskom prvenstvu

Ostavili srce na terenu

Čak 5000 domaćih navijača ostalo je šokirano raspletom ali i požrtvovnošću naših odbojkaša koji su na terenu ostavili srce, zadnji atom snage, pokazavši kako se bori za svoju zemlju. Više od dva i pol sata potrajala je drama u Saku Areni koju su na kraju uzeli Hrvati. Sjajno vođeni izbornikom Emanueleom Zaninijem, koji isijava mirnoćom u najtežim trenucima kada sve izgleda bezizgledno, hrvatski su reprezentativci trasirali put u osminu finala i sada je pred njima, za nepunih 21 sat, još samo susret protiv Slovaka. Novinare je zanimalo što se to dogodilo kod hrvatskih odbojkaša da su takvo što uspjeli kreirati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo se to da Hrvati nikada ne odustaju", kazao je hrvatski adut Timofej Žukovski na upit novinarke odmah po završetku utakmice.

'Vratili smo se nakon 0-2, pokazali karakter i izvojevali veliku pobjedu'

Za spomenuti kako su hrvatski odbojkaši natjecanje po grupi završili na 4. mjestu s osvojena 4 boda u 4 odigrane utakmice (2 pobjede i 2 poraza).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretni smo i zadovoljni, ovo nam je nagrada za tri mjeseca mukotrpnog rada. Zaslužili smo ovo, pokazali smo još jednom da bez prave sportske atmosfere ne možemo igrati, niti mi niti bilo koji sportaši. Digla nas je ova publika isto koliko i domaćine", rekao je po završetku meča primač-pucač Marko Sedlaček.

"Bio je užitak igrati pred ovom punom dvoranom. Vratili smo se nakon 0-2, pokazali karakter i izvojevali veliku pobjedu za nastavak natjecanja, jer smo po nekim prognozama skoro sigurni za drugi krug. No, imamo još jednu utakmicu za odraditi, i tu idemo na pobjedu", kazao korektor Ivan Raič, prenosi službena stranica Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo