Novo iznenađenje u Wengenu: Kiks Ivice Kostelića!

Francuski skijaš Alexis Pinturault pobjednik je petog ovosezonskog slaloma za Svjetski kup voženog u švicarskom Wengenu.

19.1.2014.
10:48
VOYO logo

Nakon prve vožnje vodeći je bio Austrijanac Marcel Hirscher s 23 stotinke prednosti ispred Šveđanina Andrea Myhrera. Pinturault je prvu vožnju završio na tek sedmom mjestu s 88 stotinki zaostatka za Hirscherom, ali je sjajnom drugom vožnjom uspio skočiti na sam vrh i doći do pete pobjede u karijeri u Svjetskom kupu i druge u klasičnom slalomu (slavio je i u paralelnom slalomu u Moskvi 2012.).

Drugo je mjesto s 34 stotinke zaostatka zauzeo Nijemac Felix Neureuther, dok je na najnižoj stepenici pobjedničkog postolja završio Hirscher (+0.63).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim zauzeo je pretposljednje 29. mjesto nakon što je u prvoj vožnji bio 26. Napravio je veliku pogrešku i za Pinturaultom zaostao 9 sekundi i 27 stotinki, ali je upisao vrijedna dva boda nakon što je u petak bio treći u super-kombinaciji.

Podsjećamo, Ivica Kostelić nije uspio izboriti drugu vožnju nakon što je u prvoj zauzeo tek 45. mjesto. Ove se sezone Wengen nije pokazao sretnim za najboljeg hrvatskog skijaša. U superkombinaciji u petak je odustao, dok u spustu i slalomu nije uspio osvojiti bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo