Nezadovoljni Ivica otvoreno priznao veliki problem!

Ivica Kostelić bio je jako razočaran 16. mjestom osvojenim na slalomu u Kranjskoj Gori.

11.3.2012.
16:22
VOYO logo

Ivici je u Schladmingu dovoljno treće mjesto za osvajanje malog Kristalnog globusa. U Kranjskoj Gori nije iskoristio kiks Marcela Hirschera.

"Bilo je loše, jako loše. Na stazi kočim i toga se moram nekako riješiti. Hirscherovo odustajanje nije imalo nikakve veze s mojoj vožnjom", nije razgovorljiv bio naš najbolji skijaš u razgovoru za Skijanje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovorljiviji je bio Ante Kostelić.

"Ivica je prema samom sebi na stazi bio dosta skeptičan, ali ništa mu ne zamjeram. Znam kako je išla operacija, znam kakav je bio kada se probudio iz narkoze. Dva dana ti nije ni do čega, izbačen si iz svega, noga atrofira barem tri centimetra. To sve treba vratiti natrag i doći u formu. Moglo je sada biti malo bolje, ali i lošije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Gips buduće planove.

"Spust sigurno ne vozimo, za super G ćemo se tek dogovoriti. Jedno je sigurno, Ivica neće voziti samo slalom. Lani smo u Lenzerheideu trenirali samo slalom. Srećom, i ostali su bili psihološki slabi i sami su sebe izbacili, a Ivica je bio osamnaesti i nije osvojio ni bod. Često se pokaže pretreniranost ako se trenira samo jedna disciplina, a između nema utrka. Nije stvar u umoru, postaješ zasićen. Treba dobro razmisliti kako izvući maksimum. I ne smije se pogriješiti", zaključio je Ante Kostelić. Ukupan poredak slalomaša: 1. Kostelić (Hrv) 610 bodova 2. Hirscher (Aut) 560 3. Myhrer (Šve) 544 4. Deville (Ita) 450...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupan redoslijed u Svjetskom kupu: 1. Feuz (Švi) 1250 bodova 2. Hirscher (Aut) 1195 3. Kostelić (Hrv) 1064 4. Svindal (Nor) 1031 5. Cuche (Švi) 953...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo