Medveščak slavio u produžetku i sačuvao nadu u doigravanje

Hokejaši Medveščaka u subotu su u Ledenoj dvorani Doma sportova u susretu KHL-a svladali Soči s 3:2 (1:1, 1:1, 0:0; 1:0) u produžetku i tako zadržali izglede za ulazak u doigravanje.

17.1.2015.
20:43
VOYO logo

Junak pobjede bio je Mark Popovic (64:58) koji je postigao pobjednički gol sekundu i pol prije kraja produžetka. Inače, Soči je oba svoja gola postigao s igračem više na ledu, dok je Medveščak sve svoje pogotke zabio s jednakim brojem igrača.

Prvi gol na utakmici postigli su gosti preko Andrea Peterssona (15:19), a samo 46 sekundi potom Edwin Hedberg (16:05) je poravnao na 1:1. Medveščak je poveo golom Jamesa Wrighta (25:14), no Cory E mmerton (34:43) ne uspio poravnati na 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak sada ima 57 bodova iz 48 odigranih susreta, te im osmi sastav Zapadne konferencije Vitjaz, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, bježi šest bodova. Soči je sedmi na Zapadu sa 67 bodova.

Sljedećeg tjedna Medveščak će odigrati još dva domaća susreta, u utorak protiv Atlanta, te u četvrtak protiv Dinama iz Minska, a potom mu slijedi turneja od čak osam gostovanja zaredom prije no što će sezonu okončati s dva domaća dvoboja protiv Dinama iz Rige i Jokerita 20. i 22. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo