Lijepa Magdalena u 24. godini dokrajčila Nijemce!

Težak udarac za sportsku Njemačku!

6.12.2011.
15:21
VOYO logo

Najavila je 'Zlatna Lena' takvu mogućnost još prije nekoliko tjedana, a u utorak je stigla i konačna, službena potvrda. Oproštaj u 24. godini neodoljivo podsjeća na onaj naše Janice Kostelić 2006. godine.

"Donijela sam odluku o kojoj sam dugo razmišljala i drago mi je da sada mogu iskreno reći što mislim. Na kraju ove sezone završit ću karijeru. Želim iskusiti normalan život, malo se odmoriti, a onda raditi stvari koje nisam mogla tijekom sportske karijere", objavila je Neuner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika sportašica rođena u Garmisch-Partenkirchenu 2008. je sa samo 21 godinom postala najmlađa ukupna pobjednica Svjetskog kupa. Ukupno je pobijedila u 25 utrka u Svjetskom kupu, po čemu je treća u povijesti, te osvojila dva ukupna naslova. S deset zlatnih i tri srebrne medalje najuspješnija je biatlonka u povijesti na svjetskim prvenstvima, a u karijeri je osvojila i dva zlatna te jedno srebrno olimpijsko odličje.

Prije nekoliko je mjeseci u anketi Bilda zauzela sedmo mjesto na ljestvici najvećih njemačkih sportaša svih vremena. Prošle je godine njezinu utrku u kojoj je osvojila drugo zlato na Olimpijskim igrama u Vancouveru putem televizijskih ekrana pratilo 9.75 milijuna Nijemaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo