Play ponuda

To je prava nocna mora: Kakav peh za Kostelica!

shimmer fallback

Austrijanca Marcel Hirscher pobjednik je drugom slaloma sezone Svjetskog kupa u svedskom Areu na kojem je Ivica Kostelic odustao u prvoj voznji, a Filip Zubcic imao 54. vrijeme.

14.12.2014.
9:14
Play ponuda

Nastavlja se nocna mora Ivice Kostelica. Nas najbolji skijas nakon devet utrka u Svjetskom kupu na kontu ima samo jedan bod. To vjerojatno nije bas nitko mogao predvidjeti. I taj bod je dosao iz Ivicine najlosije discipline - spusta.

Nakon drugog slaloma sezone, Ivica nije dosao do druge voznje. U Svedskoj je opet grubo kiksao i pao. No, niti taj pad ne bi sakrio losu formu naseg najboljeg skijasa. Na oba prolaza bio je najsporiji, a staza nije bila previse selektivna. Prije njega odustao je samo jedan skijas. Nastavljaju se njegove muke i potraga za formom, a do druge voznje nece niti Filip Zubcic koji je za vodecim u prvoj voznji Felixom Neureutherom zaostao 5.63 sekunde.

Hirsher je s druge pozicije u prvoj utrci dosao do pobjede s 10 stotinki prednosti ispred Nijemca Felixa Neureuthera, dok je treci bio Rus Aleksandar Horosilov (+0.15). U ukupnom poretku sada vodi Hirscher s 440 bodova, Norvezanin Kjetil Jansrud je drugi s 412, a Amerikanac Ted Ligety treci s 246 bodova.

Play ponuda
Play ponuda