KOSTELIĆ JE BIO ISKREN: / Čeka me teška odluka, ali volio bih još jednom odskijati na Sljemenu

Image
29.2.2016.
16:47
VOYO logo

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić stigao je u Zagreb primiti nagradu sportskih novinara za suradnju s medijima. Ove sezone muče ga ozljede, a u Svjetskom kupu skupio je tek 36 bodova.

"Ovo mi je vrlo drago priznanje jer i ja i sportski novinari dijelimo istu strast za sportom i istinom već desetljećima. Vi kao sportski novinari imate prednost pred svima ostalima jer se bavite samo istinom i zato je vaš posao jedan od najboljih uopće", kazao je Ivica, koji je odao počast preminulim skijaškim novinarima Borisu Mutiću i Nenadu Mariniću, ali i kazao kako još nije spreman prekinuti sa skijaškom karijerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Skijanje je moj život'

"Odluka o prestanku karijere bit će mi vrlo teška, skijanje je moj život i uvjeram vas da bi, da nije zdrastvenih problema, vjerojatno skijao do sljedećih Zimskih olimpijskih igara 2018. godine. No, koljeno sve više boli i svjestan sam da ću uskoro morati donijeti neke odluke. Priznat ću vam da me ipak jako privlači mogućnost da još jednom odskijam utrku Svjetskog kupa na Sljemenu", kazao je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike