JEDNA OD NAJLJEPŠIH SPORTAŠICA SVIJETA POKAZALA GUZU: / Ali, ne svoju nego od kolegice

Image
Foto: Instagram/Lindsey Vonn

Lindsey Vonn pokazala kako izgleda stražnjica svoje sunarodnjakinje nakon pada

7.2.2019.
16:43
Instagram/Lindsey Vonn
VOYO logo

Najbolja skijašica svih vremena, Amerikanka Lindsey Vonn, na svom Instagram profilu pokazala je kako izgleda stražnjica sunarodnjakinje Laurenne Ross nakon pada.

''Posljedica naših padova. Baš me zanima kakve će boje biti sutra'', napisala je Vonn uz fotografiju sebe i stražnjice svoje kolegice Ross.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Spust i nije baš dobar za zdravlje, ljudi doživljavaju nesreće svaki dan. Ako želite ostati zdravi, vjerojatno se trebate baviti nekim drugim sportom, u tom slučaju nije skijanje za vas'', rekla je Vonn okupljenim novinarima u švedskom Areu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispisala skijašku povijest

Inače velika Amerikanka, žena koja je ispisala stranice skijaške povijesti, prije dva dana na SP-u u Areu u superveleslalomu kojeg je osvojila nezaustavljiva Shiffrin doživjela je neugodan pad. Ona je sredinom staze udarila u jedna vrata koja su joj se potom zapetljala oko skija te je pala i završila u zaštitnoj ogradi. Iako je zbog tog pada utrka bila prekinuta na 10-ak minuta, Vonn se pridigla i uspjela se na skijama spustiti do cilja. Na utrci nije pala samo ona, odustalo je ukupno 14 skijašica...

Image
SHIFFRIN ZLATNA U SUPERVELESLALOMU: /

Utrku obilježio strašan pad Lindsey Vonn, prekid je trajao deset minuta

Image
SHIFFRIN ZLATNA U SUPERVELESLALOMU: /

Utrku obilježio strašan pad Lindsey Vonn, prekid je trajao deset minuta

U nedjelju vozi posljednju utrku karijere

Inače, prema vlastitim najavama u nedjelju Vonn vozi posljednju utrku karijere. Bit će to u spustu, koji će ipak voziti unatoč padu prije nekoliko dana na utrci superveleslaloma. Stoga, Vonn provodi posljednje dane kao članica američke skijaške reprezentaciju i u tome maksimalno uživa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvarila 82 pobjede u Svjetskom kupu

Vonn je tijekom bogate i uspješne karijere ostvarila 82 pobjede u Svjetskom kupu čime je najuspješnija skijašica svih vremena, a samo su joj četiri pobjede nedostajale da dostigne rekord legendarnog Šveđanina Ingemara Stenmarka.

https://www.nytimes.com/2019/02/01/sports/lindsey-vonn-retires.html?smid=tw-nytimes&smtyp=cur

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te 82 pobjede osigurale su joj četiri Velika kristalna globusa namijenjena ukupnoj pobjednici Svjetskog kupa te još 16 malih globusa za najbolju skijašicu sezone u pojedinoj disciplini. Usto je osvojila i tri olimpijske medalje, zlato u spustu u Vancouveru 2010. te još dvije bronce u superveleslalomu 2010. i spustu 2018., dok je na svjetskim prvenstvima osvojila dva zlata, tri srebra i dvije bronce.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo