Play ponuda

Ivica odgovorio najvećem konkurentu, a nije ni počelo!

shimmer fallback
22.10.2011.
14:25
Play ponuda

Iako je prošlu sezonu završio s 400 bodova prednosti pred Didierom Cucheom, Kostelić ne misli da ga čeka nova sezona u kojoj će dominirati.

"U Svjetskom kupu nema osobe koja dominira. Prošla je sezona bila iznimka, ali svih godina prije se vodila borba između više skijaša", rekao je Ivica kojeg je prije nekoliko dana Norvežanin Aksel Lund Svindal nazvao šefom svjetskog skijanja.

"Lijepo od Aksela da je to rekao, ali u muškom skijanju nema favorita. Važno je uhvatiti formu u pravom dijelu sezone i onda pokušati iskoristiti tu prednost. Nema jednoga šefa u skijanju, u Svjetskom kupu ih je mnogo", rekao je Profesor.

Prisjetio se Ivica još malo prošle sezone i trenutka kad je prvi put u karijeri podigao Veliki globus namijenjen ukupnom pobjedniku Svjetskog kupa.

"Trenutak kad sam primio globus i otišao s njime u hotelsku sobu je bio vrlo emocionalan za mene. Bio sam sam, suočen sa svojim snom. Kad ostvarite ono za što ste radili mnogo, mnogo godina, to je dobar osjećaj. Za cijeli život", kaže Kostelić.

Priznao je 31-godišnji Kostelić da mu je nakon ostvarivanja cilja pao pritisak s leđa.

Kada ostvariš cilj, sve se čini kao bonus. Opušteniji si i više se ne moraš opterećivati željama", zaključio je Ivica.

Vezani članci:

arti-201110111157006 arti-201108310734006

Play ponuda
Play ponuda