Ivica ima šanse za Globus: Novosti su fantastične!

'Nakon operacije u Baselu i sedam dana rehabilitacije u Daruvarskim toplicama, stanje Ivičinog koljena je odlično', izjavio je dr.

21.2.2012.
13:01
VOYO logo

"Ivica nema nikakvih bolova, koljeno ne natiče i svakim danom se sve više opterećuje tijekom rehabilitacije", stoji u priopćenju Hrvatskog skijaškog saveza koje prenosimo u cijelosti:

"Veliki je broj vježbi i terapija u ovoj fazi rehabilitacije koje Ivica obavlja tijekom cijelog dana: plivanje, razne propriocepcijske vježbe, kao i vježbe stabilizacije i razgibavanja koljena, vježbe za jačanje trupa, kvadricepsa te vježbe za jačanje eksplozivnosti, specifični trening vezan za skijanje, kao hodanje sa skijama po snijegu i trčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od terapija Ivica već prema potrebi obavlja: laser, magnet, elektroterapiju, najnoviju elektroterapiju – Inter X, limfnu drenažu, masažu, kao i krio terapiju, odnosno hlađenje koljena.

Dosadašnji tijek rehabilitacije potvrđuje realne mogućnosti Ivičinog povratka utrkama Svjetskog kupa u Kranjskoj gori", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Kranjskoj gori 10. ožujka sada je vrlo izvjestan. Do kraja sezone ostalo je još 13 utrka: dva slaloma (plus gradski u Moskvi u utorak), pet super-G, tri veleslaloma i dva spusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo