Evo što Ante Kostelić misli o 'novoj Janici' od 17. godina!

Samoprozvana sljemenska princeza, Mikaela Shiffrin, otkrila je nakon veličanstvene pobjede tko joj je najveći skijaški uzor.

4.1.2013.
22:54
VOYO logo

"Janicu obožavam, ona mi je oduvijek idol, pratila sam i skidala svaki njezin pokret. Razmišljala sam stalno o njoj, pitala se, može li bolje od toga. Ovo brdo je njezino, znam to..." pričala je poslije pobjede na Sljemenu Amerikanka koja i stilom i brzinom podsjeća na poznatu skijašku fantaziju naše Janice.

Baš kao i hrvatska heroina u najboljim danima, mala Mikaela je pomela konkurenciju s više od sekunde prednosti, a jedina joj je blizu bila najbolja skijašica svijeta Tina Maze. No, Slovenka je ispala u drugoj vožnji i naslovnice prepustila djevojčici koja je na Sljemenu postala nova velika zvijezda svjetskog skijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate koja je moja tajna? Ne kalkuliram. Ja se bacim na glavu, vozim da bih pobijedila, ne zanimaju me bodovi i druga mjesta. Ovo mi je druga pobjeda u karijeri, slavila sam u Äreu, a ovdje sam se osjećala isto tako moćno. I ne, nisam ja kraljica, ja sam princeza, barem me moj tata Jeff tako zove", objasnila je Shiffrin nakon utrke svoju filozofiju koja podsjeća baš na Janicu.

Njena mama Elisabeth bila je posebno ponosna jer se sjeća kako i gdje je sve počelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao mala je stalno gledala vašu Janicu Kostelić na televizoru, imala je snimke utrka, divila joj se. Nije mogla prestati, bila joj je pravi idol. S njome putujem po cijelom svijetu, idemo na sve utrke jer tek joj je 17 i treba joj pomoći. Stresno je ovo, a ona je još dijete. Zapravo, odrasta, ali je ja pamtim kao 2,5 godišnjakinju koju sam naučila skijati. Priključe nam se, kada uspiju, i tata Jeff i brat Taylor", objasnila je mama nakon utrke.

Janice u petak nije bilo na Sljemenu, ali zato je tvorac hrvatskog skijaškog čuda Ante Kostelić vrlo kratko i jasno prokomentirao mogućnosti 'nove Janice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se da ona nije naštrebana, već da je nadarena skijašica", izjavio je Gips za Večernji.

A to je od Ante, najveći kompliment...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo