Priznati doktor u strahu: Stigle jako loše vijesti za Lindsey Vonn!

Veliku nesreću doživjela je 28-godišnja američka skijašica Lindsey Vonn, jedna od najboljih svih vremena, na startu Svjetskog prvenstva, kojem je domaćin austrijski Schladming.

6.2.2013.
9:55
VOYO logo

U utrci superveleslaloma Lindsey Vonn je pretrpjela puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u desnom koljenu, te puknuće kosti u predjelu potkoljenice.

Sezona je za Amerikanku iz Vaila definitivno završila, a iako su iz Američkog skijaškog saveza najavili da bi se 'kraljica brzine' trebala vratiti na staze prije početka iduće sezone Svjetskog kupa, a time i biti spremna za Olimpijske igre u Sočiju 2014. godine, takvo što je još uvijek upitno. Barem po sljedećim navodima. "Prvo treba pričekati detaljne rezultate pretraga. Treba vidjeti na kakav točno način su popucali ligamenti i kolika su oštećenja. Nakon toga treba pričekati i kako će proći operacija. Mislim da ima još dosta upitnika oko Lindsey Vonn", rekao je Alexis Chiang Colvin, priznati njujorški ortopedski kirurg specijaliziran za sportske ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moguće je da se Vonn relativno brzo vrati skijanju, tada govorim o razdoblju od šest-sedam mjeseci. No, moguće je da se situacija potpuno zakomplicira. Ružno je to najavljivati, ali njena daljnja sportska karijera je pod velikim upitnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo