DO JUČER NISU NI ZNALI ZA NAŠE RUKOMETAŠICE, A POGLEDAJTE ŠTO SADA PIŠU: / Ugledni L'Equipe raspisao se o hrvatskim heroinama

Image
Foto: Profimedia

O srazu s Hrvaticama pisao je i ugledni L'Equipe i očito im nije baš svejedno

16.12.2020.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Hrvatske rukometašice u polufinalu Europskog prvenstva u Danskoj igrat će u petak u 18.00 sati protiv aktualnih europskih prvakinja Francuskinja, dok će u drugom polufinalu igrati Norveška i Danska.

Francuska je osvojila prvo mjesto u skupini I nakon što je u zadnjem kolu pobijedila Švedsku sa 31-25. Francuskinje su aktualne europske prvakinje nakon što su prije dvije godine pred svojim navijačima u finalu u Parizu pobijedile Rusiju sa 24-21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tea Pijevic of Croatia during the Women's EHF Euro 2020 handball match between Croatia and Romania on december 10, 2020 at Sydbank Arena in Kolding, Denmark - Photo Andre Weening / Orange Pictures / DPPI,Image: 575354839, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out Netherlands and Belgium Out, Model Release: no

'Moraju biti oprezne'

O srazu s Hrvaticama pisao je i ugledni L'Equipe i očito im nije baš svejedno.

"Nikad nismo imali tako neočekivane suparnike u ovoj fazi velikog natjecanja. Dok je hrvatska muška reprezentacija bila olimpijski prvak dva puta i aktualni je europski doprvak, ženska reprezentacija nije bila jaki faktor u međunarodnom rukometu", piše ugledni francuski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojke u kockicama proživljavaju bajku i pobijedile su u pet od šest utakmica", naglašavaju Francuzi i zatim ističu dvije najopasnije igračice kod Hrvatske, vrataricu Teju Pijević i četvrtu najbolju šutericu turnira Ćamilu Mičijević.

"Naše su djevojke favoriti, ali moraju biti oprezne protiv euforičnih suparnica", zaključuje L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo