I Kostelić će navijati za lijepu Tinu Maze! Evo i zašto!

'Tina i Janica se poznaju otkad su imale sedam godina, praktički cijeli život.

3.1.2013.
14:02
VOYO logo

Dan uoči Snježne kraljice, odnosno sljemenog slaloma za žene, pred novinare je stao Ante Kostelić. Po njegovim riječima staza je spremna.

"Siguran sam da je sve u redu, pogotovo ako uzmemo u obzir druge staze u Svjetskom skupu. Vi si ne možete zamisliti na što to sliči, to izgleda kao groblja. Mi smo puno bolji nego što mislimo. Tu ne ciljam samo na utrku, nego na cijelu Hrvatsku!", poručio je tata Kostelić, koji je prognozirao pobjednicu subotnjeg slaloma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu je nekoliko cura koje spadaju u uski krug favorita – Zettel, Zuzlova i Tina Maze, za koju ću navijati."

Novinare je zanimalo zašto se Gips nada pobjedi lijepe Slovenke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je poznato da je u Sloveniji, kad se Jugoslavija raspala, postojao sustav natjecanja koji se zvao Istočna regija. Mi smo tada dogovorili nastupe u toj konkurenciji. Tina i Janica se poznaju još od tada, otkad su imale sedam godina, praktički cijeli život. Jako smo dobri s njom i zato bi mi bilo drago da pobijedi."

No je jedno vrijeme i Slovakinja Zuzulova trenirala zajedno s našom reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona i njen tata su trenirali solo, a onda su nam se priključili, puno smo radili s njima, radili smo na zajedničkim stazama u Austriji."

Potom je Kostelić otkrio trenutačnu situaciju najveće zvijezde hrvatskog skijanja – Ivice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On ima problem koji vuče već neko vrijeme. Teško mu je napraviti jedan zavoj, kad ide u lijevi zavoj mora stati na desnu nogu, koju onda nesvjesno štedi, pa samim time ispadne lošije od onoga što Ivica, zapravo, može."

Gips se ne boji kako će užarena zagrebačka atmosfera utjecati na Ivičin nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se nadam da neće. Ma ne želim ni misliti o tome! Njegovo trenutno stanje je dobro, ovako može gurati do kraja sezone da ne izgubi poziciju u jakosnim skupinama. Kad završimo sezonu onda ćemo razmišljati o rekonstrukciji koljena. Imamo dosta vremena, ljeto je dugačko i napravit ćemo sve da iduću sezonu bude miran što se tiče koljena."

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo