Ante Kostelić otkrio bolnu istinu o Ivici!

'Ivica je gotovo invalid, ne može ni čučnuti, a s obzirom na takvo stanje, 16. mjesto nije poraz. Ovo je naša velika borba za preživljavanje.

11.12.2012.
9:12
VOYO logo

Anti Kosteliću je zasmetalo što su neki mediji nakon Ivičinog 16. mjesta u slalomu napisali da je najbolji hrvatski skijaš u krizi, te je ponudio objašnjenje trenutačne situacije.

"Kakva kriza? Ta Ivica je gotovo invalid, ne može ni čučnuti, a s obzirom na takvo stanje, 16. mjesto nije poraz. Jedna je stvar što se od njega očekuje, a druga je što je realnost. Presretni smo Ivičinim 14. mjestom u veleslalomu, ni unatoč bolovima u koljenu nije bio kanta za nabijanje. Uostalom, Ivica je trenutačno jedini skijaš u Svjetskom kupu koji je osvojio bodove u svim disciplinama. Ovo je naša velika borba za preživljavanje", izjavio je Gips za Večernjaki nastavio u ne baš svijetlim tonovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško ćemo mi u ovom razdoblju nešto osvajati, no borimo se da ne izgubimo bodove. Važno nam je da ostanemo u prvoj skupini, da ne startamo s visokim brojevima i da to sačuvamo do Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, koje su nam cilj. Da sada ode u sportsku mirovinu, Ivica bi otišao s 24 pobjede, ali i kao četvrti slalomaš svih vremena, pa vam na pitanje zašto se time još bavimo ne mogu odgovoriti. To je naš život i ne znam kako ćemo otići iz skijanja. Možda ćemo se osjećati kao Indijanci koji su se iz Colorada preselili na Floridu. Ne držimo se one da treba otići kad ste na vrhu, želimo se boriti do kraja", poručio je Ante Kostelić.

Ivica Kostelić obratio se u utorak svojim navijačima i prijateljima putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što sam jučer primio injekciju za koljeno i cjelodnevnog puta kroz snijeg, stigli smo u Val Gardenu. Danas (utorak) samo lagano vježbanje u nazovimo tako 'teretani' našeg hotela :) Sutra ćemo malo probati skijati Super G. Veseli pozdravi iz hladne Gardene".

"Nakon povratka iz Beaver Creeka te pregleda na magnetnoj rezonanci i CT-u kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku i kliničkog pregleda kod dr. Čička u Poliklinici Nemetova, kao i nakon konzultacija liječničke ekipe Hrvatskog skijaškog saveza, odlučeno je da je za Natka dugoročno najbolja i najsigurnija opcija operacija lijevog ramena, pa će Natka sutra operirati dr. Čičak u bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama. Nakon operacije će se znati više o planu rehabilitacije i povratku na snijeg", stoji u priopćenju Hrvatskog skijaškog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo