ANKETA DANAS.HR / Jeste li ikad čuli za bare knuckle?

Image
Foto: Profimedia/BYB 18

Anketa Danas.hr - jeste li ikad čuli za bare knuckle?

29.6.2023.
11:15
Profimedia/BYB 18
VOYO logo

Bare knuckle ili boks bez rukavica jedan je od najbrutalnijih borilačkih sportova na svijetu koji iz dana u dan, iz vikenda u vikend doživljava veliku ekspanziju i popularnost.

Donedavno je to bio kontroverzan sport i dosta je onih koji smatraju da to nije borilački sport nego tučnjava nalik onoj na ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BKFC 46 /

U subotu vas na PLAY Premiumu čeka brutalni sport: 'BKFC ima jednu gadnu i opasnu specifičnost'

Image
BKFC 46 /

U subotu vas na PLAY Premiumu čeka brutalni sport: 'BKFC ima jednu gadnu i opasnu specifičnost'

No, naravno da nije tako... Bare knuckle je, istina, brutalan, krvav, ozljede u boksu bez rukavica su stalne, lagano ih se može dobiti, ali isto tako svi koji nastupaju u njemu su istinski gladijatori koji moraju biti jako dobro spremni, nadrealno, rekli bi...

Najpoznatiji hrvatski bare knuckle borac je Marko Martinjak, aktualni vlasnik tri pojasa svjetskog prvaka, čovjek koji je u karijeri 4 puta osvajao svjetski pojas - u supersrednjoj i sad u nedjelju u kruzeru. Gledajući po vlasništvu svjetskih naslova, Martinjak je u ovom trenutku najbolji svjetski bare knuckle borac, vladar BKB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJE možete pogledati gostovanje Marka Martinjaka i Ivice Ivića, njegovog trenera i menadžera u studiju Net.hr-a.

RTL i platforma PLAY Premium prepoznali su ovaj brzorastući sport i svojim gledateljima, čitateljima portala Net.hr i Danas.hr nude nešto posebno - Bare knuckle fight championship.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u subotu se održava borilački spektakl BKFC 46 u Engleskoj, a prijenos možete pratiti isključivo na platformi PLAY Premium.

Glavna borba večeri boksa bez rukavica bit će meč između Amerikanca Kaleb "Lionheart" Harrisa protiv Engleza Rica "Bon Bon" Franca u velter kategoriji. Harris, kandidat broj 3 u složenoj BKFC velter kategoriji, posjeduje rekord 6-4 nakon što je podijelio oktagon s mnogim najtežim borcima ovog sporta. Francov omjer je 8-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema iščekivanjima gledatelja i promotora slijedi borba Bonnera BarryjaBen Bonner želi nastaviti svoj trijumfalni BKFC debi u Londonu drugom velikom pobjedom nad kolegom Britancem Robertom Barryjem u njihovom dugo očekivanom srazu u ringu.

U subotnjoj borbi najbolji britanski talent Lewis Keen želi doći do omjera 3-0 protiv Čeha Zdeněka "Gaunyja" Pernice, koji prvi put ulazi u čuveni ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, mi vas u vašoj anketi pitamo - jeste li ikad čuli za bare knuckle?

Glasujte i izrazite svoje mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borilački spektakl BKFC 46 održava se ovog vikenda u Engleskoj, a prijenos možete pratiti isključivo na platformi PLAY Premium.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo