LOVREN ZAHVALAN VELIKOM NIJEMCU: / 'Spasio mi je karijeru u Liverpoolu'

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV

Hrvatski branič Dejan Lovren progovorio je o situaciji u klubu Liverpoolu i pohvalio novog trenera svoje momčadi Jurgena Kloppa, za kojeg smatra da je glavni uzrok njegove dobre forme.

17.3.2016.
9:15
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Lovren je dao intervju za otočki list Express u kojem se osvrnuo na slabiju formu u kojoj je bio prošle sezone i na početku ove. "Prošle godine sam dotaknuo dno. Nisam mogao potonuti dublje", rekao je. "Ali nikad se nisam brinuo da neću uspjeti, znam svoje kvalitete. Volim se boriti kad sam u lošoj situaciji i nikad ne kažem da sam gotov", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački strateg Klopp na klupu Liverpoola stigao je u listopadu, a Lovren priznaje da je taj dolazak imao jako dobar utjecaj na njega i ekipu. "Ne bih rekao da mi je Jurgen dao samopouzdanja, ali me je pogurnuo. Govori mi `ti si dobar branič i tu je tvoja prilika, iskoristi je`", smatra hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klopp me podsjeća da je i on sam bio branič pa da zna o čemu se tu radi. Male stvari čine vrhunskog braniča, a on zna kako branič razmišlja i daje mi jednostavne savjete. Znam da mogu postati bolji, još uvijek nisam na maksimumu, treba mi vremena", smatra Lovren.

Prilika protiv Uniteda

Liverpool u četvrtak očekuje uzvratna utakmica šesnaestine finala Europske lige protiv najvećeg rivala Manchester Uniteda, a Lovrenova momčad u taj dvoboj ulazi s prednošću od 2-0 iz prvog susreta. "Imamo priliku biti tamo gdje želimo, moramo je iskoristiti", zvršio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo