NEMA JOJ SE ŠTO ZA ZAMJERITI / Donna Vekić herojski završila nastup u Tokiju: 'Izdalo me rame, imam problema i s koljenom, jedva čekam nove Igre'

Image
Foto: Profimedia

Osječanka u srijedu odlazi iz Rija i već sljedeći tjedan će nastupiti na turniru u San Joseu

27.7.2021.
14:20
Profimedia
VOYO logo

Jako mi je drago što sam odlučila doći u Tokio, odakle nosim samo pozitivna iskustva, kazala je Donna Vekić nakon ispadanja s olimpijskog turnira u Tokiju.

Nakon što je iz turnira u tri seta izbacila Francuskinju Garciju i treću tenisačicu svijeta Bjeloruskinju Arinu Sabaljenku, Osječanka Donna Vekić ostala je bez plasmana u četvrtfinale teniskog olimpijskog turnira. U 3. kolu ju je pobijedila Kazahstanka Jelena Ribakina sa 7-6 (3), 6-4 nakon 101 minute borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribakina će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolke Garbine Muguruze, a za Vekić je završen debitantski nastup na olimpijskim igrama.

Image
OČARALA SVE /

Predivna hrvatska olimpijka zapela je za oko mnogima u Tokiju

Image
OČARALA SVE /

Predivna hrvatska olimpijka zapela je za oko mnogima u Tokiju

Izdalo ju rame

Dojam koji je 25-godišnja Osječanka ostavila je vrlo dobar, a detalji su presudili u dvoboju protiv 20. tenisačice svijeta 22-godišnje Ruskinje koja igra pod kazahstanskom zastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izdalo me rame, a ne servis. Imam problema i s koljenom i ona dva maratonska meča su uzela danak, ako usporedimo brzinu mog servisa u ova dva meča i danas, razlika je velika. Ali i s tim bolnim ramenom ja sam bila blizu pobjedi. Iskoristit ću to kao pozitivnu stvar za nastavak sezone", kazala je Donna.

Slijedi San Jose

"Moja olimpijska priča je završila, ali već se radujem sljedećim Igrama za tri godine. Drago mi je što sam došla u Tokio, ovo je novo iskustvo, bilo mi je stalo nastupati za moju domovinu Hrvatsku, to je zbilja poseban osjećaj i jedva čekam to ponoviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječanka u srijedu odlazi iz Rija i već sljedeći tjedan će nastupiti na turniru u San Joseu. Ispadanjem Vekić Hrvatska više nema predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji.

Pratite Olimpijske igre na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo