ROMANTIKA U RIJU / Olimpijka osvojila srebro, a onda ju dečko šokirao bračnom ponudom: naravno da je pristala!

Nakon što je 24-godišnja He osvojila srebrnu medalju, na olimpijskom podiju je rekla i sudbonosno 'da'

15.8.2016.
11:30
VOYO logo

Kineska skakačica u vodu He Zi u nedjelju je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru i nakon toga prihvatila bračnu ponudu kolege iz reprezentacije.

Nakon što je 24-godišnja He osvojila srebrnu medalju, na olimpijskom podiju je rekla i sudbonosno "da" nakon što ju je zaprosio njezin dugogodišnji mladić, skakač u vodu Qin Kai, također osvajač olimpijskih medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U vezi smo više od šest godina. Nisam znala da će me zaprositi danas, i nisam očekivala da ću se vjenčati tako rano", rekla je He.

Image
Foto: AP

(AP Images) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na podiju je rekao razne stvari, svašta mi je obećao, ali najviše me dirnula činjenica da mislim da je to čovjek kojemu mogu vjerovati čitav život", dodala je.

Par će zajedno u bračni život unijeti ukupno osam olimpijskih medalja - Qin ih je osvojio pet, od kojih dva zlata, a He ima ukupno tri olimpijske medalje, među kojima jedno zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo su druge zaruke koje su 'pale' na ovim Olimpijskim igrama. Prije nekoliko dana zaručile su se brazilska ragbijašica Isadora Cerullo i njena djevojka Marjorie Enya. Enya je tom prilikom iskoristila zlatnu vrpcu umjesto prstena kako bi zaprosila Cerullo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

(AP Images) 

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo