KAD TE NEĆE, ONDA TE NEĆE / Novi problem za madridski Real

Image
Foto: AP Images

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo je zadnje vrijeme igrao s "malom nelagodom" u koljenu, izjavio je u petak trener Real Madrida Carlo Ancelotti

28.3.2014.
14:40
AP Images
VOYO logo

Trener Madriđana je rekao  kako taj "manji problem" ne bi trebao spriječiti dvostrukog osvajača 'Zlatne lopte' Cristiana Ronalda da igra u subotu utakmicu španjolskog prvenstva protiv Raya Vallecana.

Madridski sportski dnevnik Marca je u svom izdanju u petak objavio priču da portugalski nogometaš ima problema s patelarnom tetivom u lijevom koljenu te da je to ozljeda koju "vuče" još od prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igra s malom nelagodom, ali nije to ništa strašno. Normalno trenira, pruža mu se liječnička njega ne vjerujem da će ga to spriječiti da nastupi na utakmici u subotu", dodao je Carlo Ancelotti na konferenciji za novinare. "Danas je dobro trenirao i nije bilo nikakvih problema".

Kao strijelac jedinog pogotka na utakmici protiv Seville u srijedu, Ronaldo je nosio manji zavoj ispod koljena, ali je svejedno odigrao cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Ancelotti nema namjeru odmarati svoju najveću zvijezdu i najboljeg strijelac Lige (27 golova) u samoj završnici prvenstva.

"Razmišljali smo o tome, ali za sada nema potrebe. To je problem koji se riješava, Ronaldo se ne žali. Ako se stanje pogorša, pustit ćemo ga da se odmara, ali za sada je on miran i svi smo mirni", nastavio je talijanski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva uzastopna poraza, Real Madrid je treći na prvenstvenoj ljestvici uoči 31. kola s tri boda zaostataka za vodećim Atleticom o dva za drugoplasiranom Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo