Užas / Zvijezde Bayerna dobile pismo s opasnim prijetnjama, policija istražuje cijeli slučaj

Image
Foto: AP Images

Stravično pismo stiglo je na adresu St.Paulija.

16.2.2022.
9:51
AP Images
VOYO logo

Njemačka policija istražuje pismo prijetnje smrću povezano s zvijezdama BayernaRobertomLewandowskim, ManuelomNeuerom i Serge Gnabryjem. Ugledni Bild piše kako je pismo koje je zabrinulo spomenute i alarmiralo hamburšku policiju došlo na adresu St. Paulija 12. siječnja i imao je sljedeću poruku:

"Spasite ligu, spasite nogomet. Smrt prljavim Bayernovim svinjama!" Hamburška policija pokrenula je istragu. U pismu se navode i prijetnje smrću igračima Bayerna Robertu Lewandowskom, Manuelu Neueru i Sergeu Gnabryju. Osim njih, prijeti se i sucima iz Bundeslige. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spasite ligu, spasite nogomet. Smrt i pakao prljavim Bayernovim svinjama!"

Njemački mediji navode da su prijetnje shvaćene jako ozbiljno te da su inspektori kriminalističke policije u Hamburgu u sklopu istrage pregledali pismo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je napravljeno kako bi se pronašli otisci prstiju i DNK-a autora i pošiljatelja, te možda i zamijetili neki detalji, koji bi ih usmjerili prema krajnjem počinitelju (počiniteljima).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik hamburške policije izjavio je za Bild kako su prijetnje shvaćene vrlo ozbiljno, te kako je u tijeku istraga. Bayern i Njemački nogometni savez nisu htjeli komentirati prijetnje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo